Absolut
-
Arkadaşlar bulgaristandan arkadaşıma absolut getittiricem ama çeşitlerinden pek analmıyorum açıkçası.
Absolut Blue 1lt ve Absolut 100 1lt düşünüyorm önerisi olan varmı bunu alma şunu al diyebilicek önceden almış olan beğenmeyen.
-
Absolut içip beğenmedim diyen adam ya ukaladır ya içkiden anlamıyordur hoca.
-
Yok hocam demek istediğim o değil birisni az beğenirsin diğerini çok demek istiyorm çeşitleri var malum :)
-
napıon hocam sen çok yanlış çoook sen istesene gelmeden bir eve uğrasın bulgaristan ev rakısı getirsin :S
-
kavunlu kapuzluu bişiler getirsin işte :D absolut getirsinde neli oldugunu koy bi kenara :D
-
:D aga absent getırsın bı tane parasını ben vereyım ne kadarsa pm at
-
sınırlı syıda getiriliyomuş hocam ya 3 tanemi limiti öyle bişey bende ilk defa istedim çokcuktan :D getirsin sonra ekstra bir iki tane daha getirmesini isterim sonraki gelişlerinde sırf tbtye :D
-
en son bulgaristandan arkadas için getirmiştim 1lt absolute halen duruyor arkadasta askere gitti
ben aldıgımda 1lt 13uero idi arkadas istemesse istanbulda oturan bi müride hediye ederim artık
-
Benim içip denediklerim:
Mandrin: mandalinalı, schweppes mandrinle beraber cok şükela oluyor
citron: limonlu, bok gibi, bildiğin 80 derece boğazici limon kolonyası
vanilin: buda kötü, daha dogrusu cok şekerli, ben pek şekerli içki sevmem, fruko ile denemiştim.
raspberry: böğürtlenli, buda biraz tatlı, ama üsttekine göre iyi
sek: rulz
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------
en son bulgaristandan arkadas için getirmiştim 1lt absolute halen duruyor arkadasta askere gitti
ben aldıgımda 1lt 13uero idi arkadas istemesse istanbulda oturan bi müride hediye ederim artık
----------------------------:D hacım bana o güzellıgı yaparsan dıle benden ne dılersen
-
ya kardeşş sen absend iste bana güven :) 1-2 bardak da kalırsa bana yolla