Ab"Ye 1 Sene İçinde Girebilirmiyiz. ?
-
Biz girdiğmiz gibi dağılırlar..
-
Ne gerek var... Avrupa yaşlanıyor. İleride bize muhtaç kalacaklar... Genç nüfuz fazla... Yönümüzü Orta Asyaya çevirirsek, onlara deger verirsek güçlü oluruz.
-
zefyhr bunu yazdı:
-----------------------------
daaavutoğlunun demesi 2023 fln anca...
-----------------------------ne 2023 de ne 2223 yılda Türkiye ab ye giremeyecek.
anca ab nin istediği pinakyolarla ülkemizin bitirilmesi tükenmesi için yapılmış planları uygulamaya çalışmalarla çok güzel şeyler yapıyoruz diyenlerin aksine Türkiyeyi öldürme politikalarıyla bitirmeye çalışmaktan başka bi amaç olmayacak.görünen köy ortada.
ab filan hikaye. dünkü haçlı ordusu bugünkü ab denen birliktir. dünya bankasıda imf de beraberdir. amaçları bellidir.Türkiyeyi sömürmek. maşa olarak kontrol ettirmek. emperyalizmin kucağına oturtup istediklerini yaptırmaktır. kısaca : Bağımsızlığımızı tamamen ele geçirmektir.
Gümrük birliğine bizi sokanlar üretim gücümüzü elimizden almışken gözümüzün önündeyken abye giricez diyenlere,ab sizi uyutup aptallaştırıp hipnoz edip sizi köle olarak kabul eder anca...
amerikan projesi olan pkk açılımına en ağır tepkiyi ab veriyor açılım bitti...
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------

-----------------------------Demek ki 95 tarihli bu gazete.Vay aq ben doğalı 14 sene oldu ama hala ab ye giremedik :|
-
KESİNLİKLE ALINIRIZ ZİRA ONLARIN BİR YILI BİZİMKİ BAYA Bİ FARKLI.BENİM OĞLUM ZEKİ MÜRENLE GÖRECEK AB Yİ.