Acaba Bende Bir Sorun Mu Var ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BoRn2beBaD
    BoRn2beBaD's avatar
    Erkek

bencede o geçen evdeki arkadaşlarına söyle seni bi cafeye bar a falan götürsünler 1-2 de kız çağırsınlar yada resim göstersin sana beğendiğini söyle çağırsın bar veya cafeye orada yavaş yavaş tanırsın kızı konuşmaya başlarsın tanıştırır seni ondan sonra kişiliğin doğrultusunda yaparsın bişeyler ama ben diyosan ilk günden kızı eve atmak istiyorum arkadaşın dediği gibi biraz konuşkan girişken mikişken bi arkadaş olman lazım yani fırlama yada zıpçıktı bişeyler :D ama diyosan ben adam gibi bi kız istiyorum o zaman saç baş düzelticeksin giyime önem vericeksin aslında bu 2 şekil içinde geçerli ve COOL olman lazım (ahua bayılıyorum bu lafa :D ) böyle olursan mutlaka taliplilerin çıkar zaten ve tanışırsın ama benden bi tavsiye biraz girişken konuşkan ol en azından ağzınla kız tavla ama giyim kuşam çok önemli saç falanda önem ver bunlara ve çekinme asla kızlardan gözüne kestirdini mikiceksen hiç çekinme git hallet benden bu tavsiyeler var ama daha geç olmadan bi işlere giriş bence çok geç değil hiçbi zaman ama başla artık

Edit: Bide cidden bize danışırken niyetin ciddise resim falan yok arkadaşın dediği gibi saç baş taktikleri verelim :) 

Kısmette varsa uçmak engel değil,balık olmak !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    Arkadaşım bence  sen doğru yoldasın. Ha olsaydı iyi olurdu diye düşünebilirsin ama  öyle şeylerinde ileride getireceği sorunlar hiç küçük şeyler değil. Adam gibi bi sevgili istiyosan ömrün uzun olsun karşına çıkar daha.  siktir et öyle işleri sen özenme.

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    bosver ya bizim varda noluyo ben daha 1 tane yararini gormus degilim.kacdefada arkadaslarinin muhabbetlerine katlandim

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
Toplam Hit: 1714 Toplam Mesaj: 14