Acaba Dedim Kendi, Kendime, Acaba...!
-
TEŞKİLAT isimli kitab da bahsedilen şey.. aylar önce kitapda okudu7gumu bu hafta kuşlar adisinde gördüm şaşırdım.. kitabı mutlaka bulun okuyun derim ama sadece kurtlar vadisinden bu kadar etkileniosanız o kitap sizi bağzı gerceklerden alıp farklı bi dünya kurmanıza neden olabilir.. hiç bişie bu şekilde inanmayın.. direk kayıtsız sartsız.. yani demek istediğim böle bi olgu warsa war yapcaklarını yaparlar.. ama biz onlar yokmus gibi ülkenin bize ihtiyacı warmıs gibi calısmalı we kendimizi geliştirmeliyiz.. bunu demek istiom.. peq anlatamadım ama nyse..
-
arkadaşlar bu gizli cephanelik konusunda ben bişi duymustum konya-akşehirdeki bir dağın içinde cephanelik olduğu söyleniyodu burayı seçmelerin nedeni ise o dağın üstünde bir hava boşluğu mu ne varmış. bu yüzden ucaklar ordan gecmiyorlarmıs olası bir hava saldırısında yani.
-
ByALeX bunu yazdı:
-----------------------------
Memati mi ölecek? Ha ha ha çok komik.
O adam benim toprağım olemez ayrıca onun gibi yakışıklı bir jön nerden bulacaklar :D -
ByALeX bunu yazdı:
Memati mi ölecek? Ha ha ha çok komik.
O adam benim toprağım olemez ayrıca onun gibi yakışıklı bir jön nerden bulacaklar :DAyrıca bende o acabayı kendi kendime dedim malum biz küçümsenecek bir devlet değiliz arkadaşlar.
-
Yahu bi israilde mossad oluo amerikada fbi oluo da türkiyede neden bi ihtiyarlar olmasın... Onlarda vardı o kadar atom bombası türkler g.zekalımıki hala keşfedemesin bu atom bombası nı... Bence dedikleri gibi türkiyede yerleri saklı atom bombaları var... Ve olası savaşlar için gizli cephanelerde vardır... Ne kadar film de olsa psikolojik savaş denilen şeyi yaparak gayet iyi bir yol izliyor bu pana film yakında yurtdışından sırf bi görüş sahibi olmak için izleyenler olabilir diye düşünüyorum... Ama yanılıyo da olabilirim...