Acaba Sabıkalı Mıyım?
-
Başlık biraz komik olabilir fakat şu anda içim içimi yiyor.
5-6 sene önce karışmış olduğum olaylar sonucu ardı ardına 4-5 tane dava açılmıştı. En son aylık 150Lira taksitle 600 lira para cezası ödemiştim. En sonunda bitti diye iç çekerken 118 80' den dava sorgulayabileceğimi öğrendim. Aradım ve sorgulatmamın sonucunda bir adet dava kaydı olduğunu öğrendim.
Sonra uyap.gov.tr ' den sorgulattığımda çıkan sonuç aynen şöyle;

Detay yaptığımda ise çıkan manzara aşağıdaki gibi;

Fakat ben bu davanın kapandığını hatırlıyorum kapandı ve hala çıkıyor acaba sicile mi işledi diye düşünmeden edemiyorum? Sizce nedir bu sabıka kaydında çıkar mı sonuç nedir ve nolur? Birde diğer davalar gözükmüyor sadece bu gözüküyor.
-
orda yazıyor kardeş, kesinleşti diye. davalar arşivde durur. korkacak birşey yok
-
Sabıka Kaydında çıkmaz arsiv kaydında çıkar.Hüküm giymeden de sabıkalı olmazsın.
TorNaVida tarafından 08/Nis/13 21:31 tarihinde düzenlenmiştir -
TorNaVida bunu yazdı
Sabıka Kaydında çıkmaz arsiv kaydında çıkar.Hüküm giymeden de sabıkalı olmazsın.
en az 3 ay mı 30 gün mü ne hüküm giymen gerek ki sabıka kaydında birşeyler yazsın
-
Ulen sakallı mıyım diye okudum, büyük merakla girdim konuya. Öfff Jupiter's cock.
-
KrypT bunu yazdı
Ulen sakallı mıyım diye okudum, büyük merakla girdim konuya. Öfff Jupiter's cock.
bende sakallımıyım okudum olmaz böyle ama yanlış oku oku nereye kadar =)
-
numune bunu yazdıKrypT bunu yazdı
acil satılık diye okuyan bi ben varım galiba.
da*ak geçmiyom ha valla ciddiyim.
40' ekrana bakıyorm ama 3,5 metre uzakta yataktan takılıyorm ondan sanırsam. -
eğer kural değişmediyse, içeride 3 aydan fazla(emin değilim) yatmadığın sürece sabıkana işlemez.
-
MustyKTE bunu yazdınumune bunu yazdıKrypT bunu yazdı
40' ekrana bakıyorm ama 3,5 metre uzakta yataktan takılıyorm ondan sanırsam.bence başlıkta piçlik var :d bende sakkallımıyım diye okudum amk.
-
PyramiD bunu yazdıMustyKTE bunu yazdınumune bunu yazdıKrypT bunu yazdı
40' ekrana bakıyorm ama 3,5 metre uzakta yataktan takılıyorm ondan sanırsam.bence başlıkta piçlik var :d bende sakkallımıyım diye okudum amk.
bende sakarmıyım diye okumdum ak.
-
uyaptan nerden bakıyoruz hocam buna bulamadım