Acaip Saracak Oyun Herkes Girsin Oynasın: Haxball
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
gülmekten sandalyede sekilden sekle girdim özellikle dyrande'di sanırım itfaiyeciyle kalede sıkıstırma operasyonu yaparken :D gercekten güzel bi de lag olmasa. serverden cekme sansımızın olup olmadıgına bakacagım bi ara.
-----------------------------bi ara tam sıkıştı köşede ya koptum :D hareket edemiyordu
-
ya yok böyle bir şey 3 kişi c3m i kenara sıkıştırma yaparken oturduğum yerden düşüyordum :DD::D:D:D:D final mi o da ne ? haxball :D:DD
-
Andrei bunu yazdı:
gülmekten sandalyede sekilden sekle girdim özellikle dyrnade'di sanırım itfaiyeciyle kalede sıkıstırma operasyonu yaparken :D gercekten güzel bi de lag olmasa. serverden cekme sansımızın olup olmadıgına bakacagım bi ara.
-----------------------------auhauh peşimi bırakmıyorsunuz 3 kişi bende çok güldüm uhahua
-
gecenin 2sinde 5-5 maç yapıyoz lan :D
iyi oynadık ya
kırmızı ezıyoduk yeah geldi mına koydu macin :D
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------Andrei bunu yazdı:
gülmekten sandalyede sekilden sekle girdim özellikle dyrande'di sanırım itfaiyeciyle kalede sıkıstırma operasyonu yaparken :D gercekten güzel bi de lag olmasa. serverden cekme sansımızın olup olmadıgına bakacagım bi ara.
-----------------------------bi ara tam sıkıştı köşede ya koptum :D hareket edemiyordu
o esnada ruhumu teslim edecektim zaten tam 3 kisi abandık kaldı orda :D:D -
abi hepiniz süpersiniz yok böyle bir şey:D
-
ben gol atmaya çalışıyorum bi baktım sahanın başka bi köşesinde millet düğüm olmuş tenhada kıstırmışlar birini :D
-
Andrei bunu yazdı:
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
o esnada ruhumu teslim edecektim zaten tam 3 kisi abandık kaldı orda :D:D
-----------------------------3ünüz g*tsunuz nolcak :D
-
yarın aynı saatte :F
-
oyunu neti sağlam olan biri kursun bi dahakine
The game is all laggy!
HaxBall is a peer to peer game, if the game is lagging then maybe the room you joined is too far away or being hosted on a poor connection.
It is recommended that you close any apps that abuse your internet connection (BitTorrent clients!).