Acayip Bir Mesaj Geldi
-
mesajda numarayok kimden geldi kısmında armoni yazıyor içerikte şu seçilmiş olduğunuz adli takip elemanı kursu 08.10.2012pazartesi günü saat 08:00 da başlıyacaktır belirtilen gün ve saatte kurs merkezinde olunuz mesdas danismanlık-nobel oteli otoparki yani
hiçbir yere başvurmadım bildiğim dolandırıcılık yollarınada benzemiyor nasıl bir yöntem labu çok acayip ilkkez görüyorum
-
sana yanlışlıkla atılmış :T
-
mRBerkay bunu yazdı
sana yanlışlıkla atılmış :T
nerden biliyonla tahminmi :)
-
Enteresanmış Denetimli Serbestliyim... Mesaj bazan alırım.. Ama Adli Takip Elemanlığıda neki. İlk Defa Duyuyorum.
-
Merak ettin buraya sormamış olsan gidecek merakını giderecektin.. gitmişken o kursu öyle bir yağlıcaklar ballıcaklar anlatacaklar ki yüksek kazançlı iş garanti diye düşünüp buraya kadar gelmişim kaydolayım beri diyecek ve bilmem kaç para kurs parası vereceksin.. Sonrasında eğitim sonu elinde hiç birşey ve ödediğin kurs paralarıyla eve döneceksin..
-
Öyle bir yer varsa bir git hocam
-
ShockMan bunu yazdı
Enteresanmış Denetimli Serbestliyim... Mesaj bazan alırım.. Ama Adli Takip Elemanlığıda neki. İlk Defa Duyuyorum.
hoca bunuda buraya gurur duyarmış gibi yazman çok tuhaf
istikbal ile alakalı bir durumunu yazmandan bahsediyorum -
c0der bunu yazdıShockMan bunu yazdı
istikbal ile alakalı bir durumunu yazmandan bahsediyorumHocam senin Neyin var bende Senden bişey anlamadım... Ben Neysem Öyle Görünen ve Davranan bir Yapıya Sahibim. Mevcut Durumum ile ilgili Gurur Duyduğuma Dair Bir şey Söylemiş Değilim.. Gurur Duyulacak Bir Şey Değildir Bilirim. Sen Neden Oradan Beni Alakadar Eden Durumumdan Rahatsız Oldun Ayrıca Onuda Anlamadım.
Denetim Serbestliyim. Konu ile Benzerliği var Mesajlar bende alırım.. Lütfen Hoca Men Ederim. Laf Sokacaksan Git Akranlarınla Uğraş.
Ayrıca İstikbalimde Gayet iyi.. Ben Yaşımı Almışım. 3 Çocuk Okutuyorum, İşimde var. Gücümde yerinde Sen Kendine Bak. Kendi İstikbaline bak.
ShockMan tarafından 07/Eki/12 18:10 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdıc0der bunu yazdıShockMan bunu yazdı
istikbal ile alakalı bir durumunu yazmandan bahsediyorumHocam senin Neyin var bende Senden bişey anlamadım... Ben Neysem Öyle Görünen ve Davranan bir Yapıya Sahibim. Mevcut Durumum ile ilgili Gurur Duyduğuma Dair Bir şey Söylemiş Değilim.. Gurur Duyulacak Bir Şey Değildir Bilirim. Sen Neden Oradan Beni Alakadar Eden Durumumdan Rahatsız Oldun Ayrıca Onuda Anlamadım.
Denetim Serbestliyim. Konu ile Benzerliği var Mesajlar bende alırım.. Lütfen Hoca Men Ederim. Laf Sokacaksan Git Akranlarınla Uğraş.
Ayrıca İstikbalimde Gayet iyi.. Ben Yaşımı Almışım. 3 Çocuk Okutuyorum, İşimde var. Gücümde yerinde Sen Kendine Bak. Kendi İstikbaline bak.
laf sokmakla alakası yok
demek istediğim sadece bu denetimli serbestli olduğunu direk yazman biraz tuhaf
üstelik gurur duyulmayacak, milletin önünde söylenilmeyecek kadar kötü bir durum olduğunu bile bile
mahkum olduğun konu her ne olursa olsun haklı olsanda olmasanda
kötü bir niyette yok bu arada hemen kabarma -
c0der bunu yazdıShockMan bunu yazdıc0der bunu yazdıShockMan bunu yazdı
laf sokmakla alakası yok
demek istediğim sadece bu denetimli serbestli olduğunu direk yazman biraz tuhaf
üstelik gurur duyulmayacak, milletin önünde söylenilmeyecek kadar kötü bir durum olduğunu bile bile
mahkum olduğun konu her ne olursa olsun haklı olsanda olmasanda
kötü bir niyette yok bu arada hemen kabarmaHoca Kabarmış felan değilim.. Senide Severim Allah Bilir... Bu Konuda Net Şunu Diyebilirim... Utanılacak Bir Suçtan Mahkum olmadım. Ayrıca Suçun Tam Olarak Uygulayanı değilken Hüküm Giydim. Yani Derdimi Hakim Amcalara Anlatamadım.. Her neyse Yattık Haklı Yada Haksız 3 Yıl kadar Bir Süre.. Neden Tuhafına Gidiyorki bu. Haksızlığa Uğramak Her kese Olabilecek birşeydir.
Hakimlerin Mahkum Ettiklerinin Kötü İnsanlar Olduğu Psikolojisimidir nedir. Bu Tek sende Yok. Pek Çok Kimsede var.
Hakimlerde Hata eder.. Ayrıca Verilen her karar Tam olarak Adil Olmayabilirde.. Tahribatta 8 Yıldır varolan biriyim. Az Çok Karakterimi Bilirsiniz. Adi Bir Kimse Olmadığımıda Az Bir Araştır Bilirsin... Benim Vicdanım Rahat Hocam.. Kim Ne Düşünürse Cahiliyesine Bırakıyorum.
Yüzümü Kızartacak Bir Suç İşlemedim İşlememde... Her Sabıkalı Hakkında Ön Yargılı olmayın.. Kader Sabıkalılarıda vardır.
ShockMan tarafından 07/Eki/12 18:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam konuyla ılgılı bırkac soracagım, ilk soru mersinlimisin. İkinci soru iskura kaydın varmı? Neden soruyorum dersen ıskur gecen hafta ıcerısınde adlı takıp kursu ıcın kursıyerlerı mulakata aldı bu esnada telefon numaralarını da ıstıyorlardı muhtemelen yanlıs numara alınmıs o kargasada, mesajda adı gecen sırket kurs veren sırketın ısmı adreste oranın adresi, dolanıdırıcıkla alakasının olmadıgını dusunuyorum, bence yanlıs numaraya atmıslar mesajı