Acayip Bir Soru Şuana Kadar Çözeni Görmedim [Ben Senin Amcanım Sende Benim Dayım]
-
Nayyır Nolamaz...... Kardeş mi lan bunlar o zaman???
-
sacma aq sadece sacma biri sallamıs ya tahribat müridi bu soruyu cezemiosa bunun sonucu yoktur..'! tahribat müridi sıkıstığı zaman hiç bilmediği bişi bile olsa götünden kafa cıkarır yine yapar ;)
-
bi pijlik var adamların birinde ama anlayamadım :P
-
bu nasıl bir sülale. :D adamlar birbirinin namusuna göz koymuş git başkasıyla evlen. bu arada sorunun cevabını bulamadım hala uraşıuyom
-
Ortalığı Döl Bastı
-
sorunun cevabını bilen yohmu hala. tüm sülale birbirine girdi :D
-
ne alaka şimdi cw ile kardeşim hayret bişey
-
kıvılcım. olum bak ben değil babam anneannesiyle evleniyo. bu durumda anneannesinin kızı babamın de kızı olmuyo mu? yani öz annesi babamın kızı oluyo.yani ben BABAANNEMLE kardeş oluyom.babam la amcanın annesi de bir değil mi.yani amcamın annesi babaannem oluyo. ben de yukarda da dediğim gibi babaannemin kardeşiyim. yani amcamın dayısıyım anladın mı??
-
özdüm dimi herkes sustu bi teşekkür bari etseydin bari kıvılcım usta:D neyse varsa baska takıldıgın yerler baska sorabilirsin:D
-
Şimdi BU bnim DAyımsa annemin erkek kardesidir ...
Bnde BUnun amcasıyssam buda bnim yigenmdir bnim yigenim olması için bn annemin kız kardesiyle ewlenmis oluorm demi ...
gece gece bunu düsünebildim..
Toplam Hit: 8901 Toplam Mesaj: 52