Acayip Hayvanlara Benziyirsen [:

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    valla cok guzel olmus.Ben de oldum olası Bu Azeri sarkılarına hayranım.cok sewerim.

copy
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    baya eski bu şarkı be bi kac kez daha yayınlanmıştı forumda yanlış hatırlamıorsam :)

Orman Mühendisi //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    wayy bea..adam exca için beste yapmıss.. söz yazmıs:D klip hatta yapmıs.:D  exca değerini bil:D

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    fatihkutlu bunu yazdı:
    -----------------------------

bunu yapan parti kesin chp salaklarıdır akpye yetişemeyince salak salak şeyler yapıyolar hani kedi uzanamadığı ete mundar dermiş ya sizinkide o hesap

sadece salaklık hatta hatta geri zekalılık bunu yapanın anası bunu doğurmamış adeta sıçmıştır kapaksız kazan seni:d

editlink:ztn bunu yapanların götünde biz 4000 watt lık ampul patlattık haberleri vardır inşallah

önümüzdeki seçimde akp ye oy vermezsem nolayım aq..

takım tutar gibi parti tutuyosunuz ak, sanki çok hayrını görüonuz propogandasını yapınca.

böle konular oldu mu yaşa tayyip başbakan tayyip, ama gelsin maaşınızdan %1 kesinti yapsın herkezden çok akp düşmanı olur ana avrat gidersiniz..

bu kadar sizin duruşunuz.

biz akp ye karşı hareket sergiliyosak, chpli mhpli yada başka bi partili olduğumuzdan değil, bu adamların bu ülkenin anasını sikmesinden dolayı yapıyoruz.

aha buraya yazıorum bi dahaki seçimde akp ye oy verecem, madem bu kadar malsınız,bu kadar meraklısınız sikilmeye, bi yarak da bizden olsun.. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    Allah rizasi icin biri sunun mp3 unu upload etsin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    doğru söze ne hacet

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    fatihkutlu bunu yazdı:

bunu yapan parti kesin chp salaklarıdır akpye yetişemeyince salak salak şeyler yapıyolar hani kedi uzanamadığı ete mundar dermiş ya sizinkide o hesap

sadece salaklık hatta hatta geri zekalılık bunu yapanın anası bunu doğurmamış adeta sıçmıştır kapaksız kazan seni:d

editlink:ztn bunu yapanların götünde biz 4000 watt lık ampul patlattık haberleri vardır inşallah

takım tutar gibi parti tutuyosunuz ak, sanki çok hayrını görüonuz propogandasını yapınca.

böle konular oldu mu yaşa tayyip başbakan tayyip, ama gelsin maaşınızdan %1 kesinti yapsın herkezden çok akp düşmanı olur ana avrat gidersiniz..

biz akp ye karşı hareket sergiliyosak, chpli mhpli yada başka bi partili olduğumuzdan değil, bu adamların bu ülkenin anasını sikmesinden dolayı yapıyoruz.

aha buraya yazıorum bi dahaki seçimde akp ye oy verecem, madem bu kadar malsınız,bu kadar meraklısınız sikilmeye, bi yarak da bizden olsun.. 

cold tuttum lem ben seni harbi adam gibisin:| 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    fatihkutlu bunu yazdı:
    cold-m4 bunu yazdı:
    fatihkutlu bunu yazdı:

cold tuttum lem ben seni harbi adam gibisin:|

off olm ne diyosun sen , kavgada bile sölenmez bu laf :|

memo koimde turat desen daha iyiydi walla :| 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Adamlar bu vidyoyu yapınca mutlumu oluyor a.q :)

Hayatımdaki en büyük salaklıkları internet denilen saçmalığın içinde görmeye başladım.

Şarkıyı söyleyen kronun tipini merak ediyorum.

Hojalar, bırakın artık insanları aşağılayarak provoganda yapmayı. Ben ne Ak Parti'liyim ne de CHP'li ama insanların bu şekilde aşağılanmasına karşıyım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Feryad
    Feryad's avatar
    Erkek

oradaki; Kapalı Kadının Yüzünü; Ampüllemişler...

Şimdi Gine Açacam Ağzımı!...

Bu Videoyu Yapanın Belliki: Anasının bi yerleri açıkda kalmiş.... 

bunun derdi ne anlamadım ( Videoyu yapanın ) Herkimse Artıkın...

Tayyip, şu bu amenna...

be a.q Evladı kadını niye alet ediyorsun!..

( Çıldırdım Kimse Dur Demesin ) 

Bu Videoyu yapanı bulursam Affedersem namerdim Zikecem!...

Tayyibe vs.. laf edip, edmediğinden değil, Bir Kadın portresi çizip, yüzünü ampülle kapaması...

Türbanlı olunca akp limi olunuyormuş ?

Be a.q Evladı ben sana bi Türban takayım, bakalım sende akp'limi olacan hep beraber görürüz... 

Güya küfür edmezdim...

Bu Şerefsiz Dellendirdi... 

( Dilimin Kemiği Yokki Kırasınız Her Yöne Döner )
Toplam Hit: 4172 Toplam Mesaj: 23