Acayip Komik Bir Ban Sebebi :):)
-
manyakusta, 02/04/2008 5:51:28 PM tarihinde renegadealien tarafindan Türkiye AB'ye girene kadar banlandi. Banlanis Sebebi: Hoooobbalaaa
hahahah
-
RIPER bunu yazdı:
-----------------------------Aha buldum
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=54768
-----------------------------Saol ya yeni gordum, zavallıcık meger bana da sarmış orda:D
-
rene ye helal olsun kol gibi sokmuş lafı çıkaramaz bu ibne bunu bir ömür.
-
kucucuk bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien Hocam bak bakalım ben ordamıyım...
hahhahha :)
-----------------------------ha o yolbulucunun banı dimi?
ne demek istiyodu rene orda?
-
devilofhunter, 12/10/2007 7:02:05 PM tarihinde ComputerWolf tarafindan Türkiye AB'ye girene kadar banlandi. Banlanis Sebebi: "eyvallah hoca tam aradığım linkler saolasınn eline koluna sağlık... " postunda "saolasınn" da ikitane "n" harfi kullanarak imla hatasi yapmistir bu sebeple arkadasa Bayram Hediyesi veriyoruz !
buda güzel :D
-
34272 The_Holigan decameron Başka sitelerde aç kız arkadaşım osuruyor menemen kokuyor diye bun banı tek geçerimm..
-
şuda güzeldir,
23 senelik hayatıma, tonla arkadaş, tonla hatun, tonla kız, tonla erkek sığdırdım... Her yaştan her ilden her mekandan dostum oldu. Her işi yaptım, her mekana, her boka girip cıktım lakiiin; ben bunun kadar askıntı, bunun kadar sülük, bunun kadar salak, bunun kadar ezik, bunun kadar mal, bunun kadar YALANCI, bunun kadar orospusunu daha göremedim. Bakalım dana ne cinslerini görecez... Daha bide gidip sağda solda ben güçlüyle yattım, güclü beni söyle yaptı, güçlünün evinde kaldım, ailesiyle tanıştım, güçlüyle nişanlandım die ortalarda gezio... Kızım seninle benim en fazla yakınlaştığımız mesafe, ben ankara gölbaşındaki havuza gittiğim sırada aramızda mevcut olan Ankara-Gölbaşı, Gaziantep arasındaki 700 kusur kilometre yol... Nası bi orospusun anlamadımki...
uzman o. 700bilmemkaç kmden işini hallediyo :D -
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------şuda güzeldir,
23 senelik hayatıma, tonla arkadaş, tonla hatun, tonla kız, tonla erkek sığdırdım... Her yaştan her ilden her mekandan dostum oldu. Her işi yaptım, her mekana, her boka girip cıktım lakiiin; ben bunun kadar askıntı, bunun kadar sülük, bunun kadar salak, bunun kadar ezik, bunun kadar mal, bunun kadar YALANCI, bunun kadar orospusunu daha göremedim. Bakalım dana ne cinslerini görecez... Daha bide gidip sağda solda ben güçlüyle yattım, güclü beni söyle yaptı, güçlünün evinde kaldım, ailesiyle tanıştım, güçlüyle nişanlandım die ortalarda gezio... Kızım seninle benim en fazla yakınlaştığımız mesafe, ben ankara gölbaşındaki havuza gittiğim sırada aramızda mevcut olan Ankara-Gölbaşı, Gaziantep arasındaki 700 kusur kilometre yol... Nası bi orospusun anlamadımki...
uzman o. 700bilmemkaç kmden işini hallediyo :D
-----------------------------
aspirin değilmiydi la bu bi ara baya takılırdı sonra öğrendikki or...u olmuş :| yani rene öle diyo :D -
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------şuda güzeldir,
uzman o. 700bilmemkaç kmden işini hallediyo :D
-----------------------------
Buna benzer bıtane daha vardı -
Konuyu Buldum Zauhahahha :D