Access Teki 260 Üyeyi Mysqla Geçirme
-
beyin fırtınası yapalım dedim.
Şimdi her ne kadar fazla gözükmesede beni uğraştıracak.php ile accesse bağlanmayı denedim olmadı.Destek olsaydı döngü ile geçiri verecektim.
Şimdi şöyle düşünüyorum asp sayfada tek tek karşımıza gelsin forum şeklinde inputlu yani atıyorum
böyle sıra sıra gelsin.Gelene geldi=1 değeri vereyim listelerken geldi=0 değeri olanalrı çekerim.
Bu şekilde asp serverdan php sayfalarına atarım.Tabi güvenlik kodu ve bir kaç güvenliği kaldırarak sağlarım sanıyorum.Daha sonra kendi kaydeder diye düşünüyorum
Yada tek tek elle gireceğiz buda bir kaç günü bulabilir.
-
access2mysql
access2mssqldiye programlar yapmış insanoğlu. Onları da kullanmayı deneyebilirsin..
-
eğer başka türlü olsun diyosan
asp'de
veriabanına bağlan
do while döngüsü yap
sql = "select * from uyeler where phpgitti = false"
do while not rs.eof
rs("phpgitti") = trueresponse.redirect = asd.php?isim=<&=rs("isim")%>&sifre=<%=rs("sifre")%> ......
rs.movenext
loop
php sayfasında verileri al kaydet tekrar asp sayfasına döndür -
alp bunu yazdı:
-----------------------------access2mysql
access2mssqldiye programlar yapmış insanoğlu. Onları da kullanmayı deneyebilirsin..
-----------------------------yok başka türlü dğeilde dur bakayım şunlara.İYi oldu
döngü ile yapacaktım da desteklemed host accesse bağlantıyı
bide inş. Türkçe karakterde sorun çıkartmaz
-
http://rapidshare.com/files/143122744/IntelligentConvertersbyzombie.rar.html
acc2sql.exe yi kullancaksın türkçe problemin olursa yaz ayarlarız onuda
-
hjoca kralsın sen :D
-
saolun bomba gibi oldu Türkçe karakterde sorun yok fakat düzcede olmam , şifreyi unutmam(panel) ve servercının şifreyi destek@ mail adresine adınız soy adınız ile tc kimliğinizi yazıp yollayın demesi üzerine
kendi kendime siktir lan deyip başka domainde domaini alarak, adam gibi bi serverda açmaya karar verdim.
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------http://rapidshare.com/files/143122744/IntelligentConvertersbyzombie.rar.html
acc2sql.exe yi kullancaksın türkçe problemin olursa yaz ayarlarız onuda
-----------------------------
dehşet bir programdır kıymetini bilin :)zamanında rene vermişti
-
aq :D kurdum bi baktım ben md5 oalrak iki kez kriptolayıp skalamışım eski dbde olduğu gibi idi.Hemen bi döngüyle hepsini kriptoladım artık rahatım :D:D
akşama siteye atarım sqlu, bir iki yer kaldı şikayet et, admin paneli olarak.Daha sonra yayınlaya bilirim.Fakat aklımda süper bi site ismi var :D regleyip ondan açıcam.
Artık gözümü açtım!!Domaini alıcam mq
-
rondozo
rondozo
normali bu fakat farklı çıkıyor karakterler :S
o larda neden sorun çıkartıyor :S
-
:/ bilemycem ancak o bu zaten O yerine geçiyor. converter direk böyle çeviriyorsa tüm nickleri bi sayfaya bas basarken replace yapıp db ye update et sorunun çözülür. db de sorun yok sitende öyle gözüküyosa dbnin veya sitenin karakter setinin utf8 olmadığından emin ol..