Acemi İşi Site.))Yorumlarini Bekliyorum
-
-
Abi ne kadar çok hareket var insanın sinirini bozuyor...
2. si O html tag lerini ilk defa mı gördün de title a koydun abıcım ?
Gereksiz olmuş....
www.eskisehirliyim.org ~ Eskişerliysen burda olmalısın ! ~
vs...
vs..
Gibi bir title çok daha şekil olurdu kanısındayım..
Ayrıca bari şu spacenuke reklamını sil abicim : )))
NOT: Sen doğal olarak "güzel olmuş helal" gibi yorumlar bekliyorsun ama,
Burda az ı yeterli bulan adamlar bulman zor abicim...
: )))Gelen eleştiriler "bu ne ak :S" şeklinde olabilir kendini hazırla : )))
-
iğrenç
-
emek felan harcamışsın hevesini kursağında bırakmak istemezdim abicim ama çok klasik ve yetersiz olmuş ..
-
Bok atacak adamlar daha iyisini yapsında versin şu çocuga bakalım...
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
Bok atacak adamlar daha iyisini yapsında versin şu çocuga bakalım...
-----------------------------
Hacı joomla kurarsa bundan bin kat daha iyi olur. Olmadı googlepages açsın :) Hatta sitemynet aynı böle gif'ler filan var :) Onu yapsın ama bu çok kötü olmuş gerçekten. Oda olması yasir portal kursun. -
bana sorarsan basit, bu siteye çocuklar bile takılmaz çünkü düzen yok sanki bi boşluk var,
ama ilk defa yaptıysan büyük gelişme.. kendini geliştirebilirsin. özellikle renk uyumu, düzen konularında
-
Güzel olmamış. http://www.aspindir.com/Goster/3590 bunu kur. Haberleri, yazıları, köşe yazılarını kendin ekle.
-
klasik bi internet kullanıcı olarak söylemeliyimki .kullanışlı bi site değil aşırı renkli ve hareketli o gazete amblemlerinden kurtulmalısın. öyle daha hoş olabilir.
işin teknik kısımlarını bilemem (:
-
hacı uğraşma böyle şeylerle al
blogspot.com
varmı daha kralı ? hemide gugıl torpilli :D
-
başlangıç için iyi
:D
Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
kodlarıda veriyim
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
<title>Connection Problems</title>
</head>
<body>
<h3>Connection Problems</h3>
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
</body></html>