Acemilik Bitti 87/2 Tertipler
-
Afyon Şu Anca Deniz Kenarında Cafede keyi Yapıyorum .. :) SeninLe ŞimDi ßir Ayrıcalığımız Var Sen EvDesin ßen kızLarın icinde :):P Neyse KarDeşim Hayırlı teskereLer GöRüşmek DiLeğiyLe ..
-
Lanet_Cocuq bunu yazdı:
-----------------------------
Afyon Şu Anca Deniz Kenarında Cafede keyi Yapıyorum .. :) SeninLe ŞimDi ßir Ayrıcalığımız Var Sen EvDesin ßen kızLarın icinde :):P Neyse KarDeşim Hayırlı teskereLer GöRüşmek DiLeğiyLe ..
-----------------------------
hHAHAH işte benım asıl tertipiö bu adam bununla süründuk bununla aynı kaptan yemek yedik bununla beraber ot yolduk :D bununla beraber bir dük çök bir düdük kalk yaptık has tertipim özgür :D ben eve dagıtım izinine geldım bunlar 45 gun sonra gelecek :D özgür bu arada nitelikli asker secildi :D herifdeki boy 2 metre a.q :D anıtkabir de görew yapacak :D özgür it durmaz bir liman ben bir gemi birdaga gelirsem s... ler beni :D -
Way be bu konuyu ne zaman acmısıtım kaç ya geçmiş a.q :S ben yine askerım bitmez benım askerlık şafak demiş zart zurt karanlık a.q herkeze selam olsun Ç.kale/Ezine/GEYİKLİ Beldesinde truzim jandarmasi :P Ulş. Er FerhaT :P acaba merak edıorum 88/2 diye tertip varmi?
-
Biter biter bende bitmez diyodum 24 diyorum bak bugün :) İstanbul/Sarıyer'de Jandarmada yapıyorum usta birliğini, gelir gelmez dış posta (kurye) oldum, bitirdik sayılır. Biter takma kafana, günleri güzel geçirmeye bak..
Toplam Hit: 3355 Toplam Mesaj: 15