Acer Ferrari One 200 (Satılık)
-
işlemcin ramin ve harddiskn yüksek yani bunlarda çok az bişey o fiyata 2. el alıncağına sıfır alınablir. Alan arkadaşlara önerim sadece Yinede bol satışlar
-
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------
makina bu mu ?
-----------------------------evet hocam hemen hemen bu. Sadece benim hard diskim 320GB bununki 250. birde benim ekran kartım ATİ bunun İNTEL
-
DrKeworks bunu yazdı:
mataramasuko bunu yazdı:
makina bu mu ?
-----------------------------evet hocam hemen hemen bu. Sadece benim hard diskim 320GB bununki 250. birde benim ekran kartım ATİ bunun İNTEL
-----------------------------yanlış anlama ama bu fiyata bu cihazı satamassın sıfırı 1000 tl olan bir ürünü 900 tl ye satmak imkansız :/ en azından tahribatta alan çıkmaz
-
bladex38 bunu yazdı:
-----------------------------DrKeworks bunu yazdı:
mataramasuko bunu yazdı:
makina bu mu ?
-----------------------------yanlış anlama ama bu fiyata bu cihazı satamassın sıfırı 1000 tl olan bir ürünü 900 tl ye satmak imkansız :/ en azından tahribatta alan çıkmaz
Hacım ya sizde bir anlama sorunu var yada bende anlatma problemi var. Diyorumki sizin ilanda verdikleriniz benimkinin alt modelleri benimkinin sıfırı 1150-1300 arası ve ben 150 liralık taşınabilir dvd writer ve Çantasını da yanında veriyorum. Daha fazla teknik detayları inceletme şimdi bana.Ben zorla kimseyi almaya zorlamıyorum. Zaten alıcılar var şuanda 30 lira kırmamı istiyolar bende kırmıyorum ilanı dün verdim bugün 2-3 tane alıcı var çok şükür. Ha ben burayada yazdım ki müridlerimizden birine verelim hepsi o -
DrKeworks bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
Hocam baltalamak gibi olmasında aynısı bimekste 841 tl. sen bide 899 a satıosun
http://www.bimeks.com.tr/urun/1321/107911/acer-aspire-ferrari-one-200.aspx
-----------------------------ya arkadaş herkes bana bu ilanları gösteriyo sonrada sıfırını senden ucuza veriyolar diyo. Ya mübarek bir benimkiyle bunun özelliklerini karşılaştır sonra sıfırını 841 liraya veriyolar de :B
Benimkinin sıfırını 1150-1300 den aşağı bulamazsın hocam
-----------------------------1192 TL KDV Dahil Sıfırı.
-
Hocam bu cihaza ben 500 tl veririm.Alıcısı çıkmazsa ben talibim.
Cihaz güzele benziyor.Ama 1 kere servise gitmiş ve tamir görmüş, hatta bir parçası değişmiş ( klavye değişmiş ) olduğundan bu fiyatı veririm.
Yanında vereceğin çanta zaten olmalı.Olmasada bi max. 50 tl ye harika çantalar var.Harici ye de lafım yok.
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------DrKeworks bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
Hocam baltalamak gibi olmasında aynısı bimekste 841 tl. sen bide 899 a satıosun
http://www.bimeks.com.tr/urun/1321/107911/acer-aspire-ferrari-one-200.aspx
-----------------------------ya arkadaş herkes bana bu ilanları gösteriyo sonrada sıfırını senden ucuza veriyolar diyo. Ya mübarek bir benimkiyle bunun özelliklerini karşılaştır sonra sıfırını 841 liraya veriyolar de :B
Benimkinin sıfırını 1150-1300 den aşağı bulamazsın hocam
-----------------------------1192 TL KDV Dahil Sıfırı.
e tamam işte bak bende onu diyorum. Ben çok az kullanılmışı sıfır gibi cillop bilgisayarı yanında dvd writer ve çantayla birlikte 900e veriyorum. gidin 1.192 liraya sıfırını alın, 150 liraya dvd writerini alın,35 liraya çantasını alın kullanın ben bişey demiyorumki :) -
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bu cihaza ben 500 tl veririm.Alıcısı çıkmazsa ben talibim.
Cihaz güzele benziyor.Ama 1 kere servise gitmiş ve tamir görmüş, hatta bir parçası değişmiş ( klavye değişmiş ) olduğundan bu fiyatı veririm.
Yanında vereceğin çanta zaten olmalı.Olmasada bi max. 50 tl ye harika çantalar var.Harici ye de lafım yok.
arkadaşım tamire gitmişde parçamı sökmüş çıkartmışlar? orjinalini almışlarda çin malınımı takmışlar? orjinal parça takmışlar yine sıfır ürüne sıfır orjinal parça takmış göndermişler. Sanki işlemciyi dğeiştirmişler arkadaş. Klavyesini değiştirmişler. Adam 500 lira veririm diyo :DD ben sana 500 lira vereyim yazma olurmu? -
güzel laptop. Sınıf arkadaşımda var bundan. İlk başta netbook sanmıstım :). Alacak arkadaşa hayırlı olsun.