Acer In Yediği Nane
-
PanxeR bunu yazdı
acer mi :D tanımıyorum hocam nedir o mutfak robotu markasımı
okuduğumdan beri acer kullanıcısı olduğum halde gülüyorum :D
-
Büyük marka diye aldanmayın, birçok markanın yetkili servisleri lise stajını yapan bebeleri 3-5 kuruş daha verip haftanın 4-5 günü normal elemanmış gibi çalıştırıyor. Denetleyen yok.
Dell'den şaşmamak lazım.
-
acerin amk sana bişey olmasın
-
Balyoz99 bunu yazdı
Büyük marka diye aldanmayın, birçok markanın yetkili servisleri lise stajını yapan bebeleri 3-5 kuruş daha verip haftanın 4-5 günü normal elemanmış gibi çalıştırıyor. Denetleyen yok.
Dell'den şaşmamak lazım.
Hocam orda yaptigim şaka aceri bildiğim halde dışlamaktı ama Dell se bi garantisi iyi gerisi bok
Ben hayatimda bu kadar kolay dökülen bir pc görmedim
Sonunda lenovo geçtim oh rahat bir nefes aldim
-
PanxeR bunu yazdıBalyoz99 bunu yazdı
Dell'den şaşmamak lazım.
Hocam orda yaptigim şaka aceri bildiğim halde dışlamaktı ama Dell se bi garantisi iyi gerisi bok
Ben hayatimda bu kadar kolay dökülen bir pc görmedim
Sonunda lenovo geçtim oh rahat bir nefes aldim
lenovoda sıkıntılı hocam arkadaşım biri 1 defa değiştirdi iade ile yine değişecekmiş monster toshiba ve msi ı çok övüyorlar ama bu markalarla işim olmadı hiç hayırlısı :)
bu arada durum hakkında her türlü akıla açığım :) -
bende acer kullanıyorum laptopundan memnunum ama gönderdiğin servis neresi acaba ? sarıgazi tarafında bir servisi var bunların orası en iyisi diğerleri tırt zaten. böyle birşey meydana geldiyse müşteri hizmetlerini ara konuyu anlat laptopu teslim almadıysan alma zaten. aldıysan yetkili biriyle görüş.
-
archair23 bunu yazdı
bende acer kullanıyorum laptopundan memnunum ama gönderdiğin servis neresi acaba ? sarıgazi tarafında bir servisi var bunların orası en iyisi diğerleri tırt zaten. böyle birşey meydana geldiyse müşteri hizmetlerini ara konuyu anlat laptopu teslim almadıysan alma zaten. aldıysan yetkili biriyle görüş.
servisin ismini söylemişlerdi ama şuan için hatırlamıyorum.Yarın aramaya çalışıcam bakalım durum ne olacak
-
EmRee bunu yazdıarchair23 bunu yazdı
servisin ismini söylemişlerdi ama şuan için hatırlamıyorum.Yarın aramaya çalışıcam bakalım durum ne olacak
Hafta sonu çalışmıyor onlar bayramda da çalışmıyabilirler sen Çarşamba ara hocam
-
Başıma böyle bişi gelse müdürüne kadar döverim.
Subtitle tarafından 05/Eki/14 13:52 tarihinde düzenlenmiştir