Acer In Yediği Nane

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProSky
    ProSky's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

acer mi :D tanımıyorum hocam nedir o mutfak robotu markasımı

okuduğumdan beri acer kullanıcısı olduğum halde gülüyorum :D 

Üzüldüğümde zevk alanların hepsine mutluluklarım girsin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Büyük marka diye aldanmayın, birçok markanın yetkili servisleri lise stajını yapan bebeleri 3-5 kuruş daha verip haftanın 4-5 günü normal elemanmış gibi çalıştırıyor. Denetleyen yok.

Dell'den şaşmamak lazım.

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLank's avatar
    Erkek

acerin amk sana bişey olmasın

## http://www.youtube.com/watch?v=grmCuaV_zxc bir kum tanesinde dünyayı görmek ve vahşi bir çiçekte cenneti görmek, sonsuzluğu avuçlarında tut ölümsüzlüğüyse bir saat içinde
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı

Büyük marka diye aldanmayın, birçok markanın yetkili servisleri lise stajını yapan bebeleri 3-5 kuruş daha verip haftanın 4-5 günü normal elemanmış gibi çalıştırıyor. Denetleyen yok.

Dell'den şaşmamak lazım.

Hocam orda yaptigim şaka aceri bildiğim halde dışlamaktı ama Dell se bi garantisi iyi gerisi bok

Ben hayatimda bu kadar kolay dökülen bir pc görmedim 

Sonunda lenovo geçtim oh  rahat bir nefes aldim 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmRee
    EmRee's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Balyoz99 bunu yazdı

Dell'den şaşmamak lazım.

Hocam orda yaptigim şaka aceri bildiğim halde dışlamaktı ama Dell se bi garantisi iyi gerisi bok

Ben hayatimda bu kadar kolay dökülen bir pc görmedim 

Sonunda lenovo geçtim oh  rahat bir nefes aldim 

lenovoda sıkıntılı hocam arkadaşım biri 1 defa değiştirdi iade ile yine değişecekmiş monster toshiba ve msi ı çok övüyorlar ama bu markalarla işim olmadı hiç hayırlısı :)
    bu arada durum hakkında her türlü akıla açığım :)

http://i.hizliresim.com/Eby6gB.gif
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

bende acer kullanıyorum laptopundan memnunum ama gönderdiğin servis neresi acaba ? sarıgazi tarafında bir servisi var bunların orası en iyisi diğerleri tırt zaten. böyle birşey meydana geldiyse müşteri hizmetlerini ara konuyu anlat laptopu teslim almadıysan alma zaten. aldıysan yetkili biriyle görüş.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmRee
    EmRee's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

bende acer kullanıyorum laptopundan memnunum ama gönderdiğin servis neresi acaba ? sarıgazi tarafında bir servisi var bunların orası en iyisi diğerleri tırt zaten. böyle birşey meydana geldiyse müşteri hizmetlerini ara konuyu anlat laptopu teslim almadıysan alma zaten. aldıysan yetkili biriyle görüş.

servisin ismini söylemişlerdi ama şuan için hatırlamıyorum.Yarın aramaya çalışıcam bakalım durum ne olacak

http://i.hizliresim.com/Eby6gB.gif
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    EmRee bunu yazdı
    archair23 bunu yazdı

servisin ismini söylemişlerdi ama şuan için hatırlamıyorum.Yarın aramaya çalışıcam bakalım durum ne olacak

Hafta sonu çalışmıyor onlar bayramda da çalışmıyabilirler sen Çarşamba ara hocam

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Başıma böyle bişi gelse müdürüne kadar döverim.

Subtitle tarafından 05/Eki/14 13:52 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2165 Toplam Mesaj: 20