Acer Müşteri Hizmetleri Ne Gerizekalısın Sen
-
bende bunu anlatmak istiyordum. Acer sana yazılım desteği vermez donanım desteği verir :)
-
sen gel bize sor
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
sen gel bize sor
-----------------------------valla ya.. vista işletim sistemine IIS kurmak falan işte var internette bi sürü döküman resimli falan da.. bul bi tanesinden yap temiz bi şekilde. ordan destek beklemen yanlıs.
-
arkadaşın anlatmak istediği yazılım desteğinden ziyade m.h nin ilgisizliği
-
Milk-i_Beka bunu yazdı:
arkadaşın anlatmak istediği yazılım desteğinden ziyade m.h nin ilgisizliği
-----------------------------hocam beni anlayan biri çıktı.
Ayrıca
Bana taş atan sevgili mürid dostlarıma hitaben. Yaklaşık 2 gündür her saatte bir Mikrosoft müşteri hizmetleriyle diyalog halindeyim ( saolasun onlar arıyor :D ) Services pack 1 paketi ve IIS kuramadığım için. Saolasun adını vermek istemediğim biri anormal şekilde bana yardımcı oldu yardım da ediyor hala IIS çözdük fakat SP1 olayını çözemedik. ve M.h benden bir kaç dosya istedi incelemeri sonucunda bunun acer'in yazılımından kaynaklandığını ve onlardan bunun teknik yazılım hizmetini almamı istedi fakat hemen kestirip atmadı üstüne düşen her görevi yapıp bu hizmeti mecbur vereceğini ve bu paketi bilgisayarınıza yüklene kadar uğraşacağını söyledi. Yani o mp3 vs dalga geçen arkadaşlarım farkında olmadanda haklı çıktım.....
-
kesin sende sorun var :D formatla abi sende müşteir hizmetleri diye abuk subuk şeyleri bilecek değillerki :)
ha illa müşteri hizmetleri diyorsan hp yi alacaksın.
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------kesin sende sorun var :D formatla abi sende müşteir hizmetleri diye abuk subuk şeyleri bilecek değillerki :)
-----------------------------hoca format demeyin bana herkes bu kelimeyi söylüyor xD microsoft'a o kadar lisans parayı saydık :D acer'e o kadar para saydık işleri ne hizmet versinde acer'in vereceği hizmeti zaten vazgeçtim saolasun microsoft güzel destek veriyor telefonda. şimdi format atmak varolan herşeyi yeniden yüklemek çook uzun iş hocam..
-
HanDsomE bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------kesin sende sorun var :D formatla abi sende müşteir hizmetleri diye abuk subuk şeyleri bilecek değillerki :)
-----------------------------hoca format demeyin bana herkes bu kelimeyi söylüyor xD microsoft'a o kadar lisans parayı saydık :D acer'e o kadar para saydık işleri ne hizmet versinde acer'in vereceği hizmeti zaten vazgeçtim saolasun microsoft güzel destek veriyor telefonda. şimdi format atmak varolan herşeyi yeniden yüklemek çook uzun iş hocam..
olsun hacı boşver teknik servisi sen çak formatı temiz olsun :) ama bir yandan senide anlıyorum bende 6 aydır eriniyom format atacam daha ....