folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Acer Müşteri Hizmetleri Ne Gerizekalısın Sen

Acer Müşteri Hizmetleri Ne Gerizekalısın Sen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    bende bunu anlatmak istiyordum. Acer sana yazılım desteği vermez donanım desteği verir :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    sen gel bize sor

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

fivestar bunu yazdı:
    -----------------------------
    sen gel bize sor

valla ya.. vista işletim sistemine IIS kurmak falan işte var internette bi sürü döküman resimli falan da.. bul bi tanesinden yap temiz bi şekilde. ordan destek beklemen yanlıs.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    arkadaşın anlatmak istediği yazılım desteğinden ziyade m.h nin ilgisizliği

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Milk-i_Beka bunu yazdı:
    arkadaşın anlatmak istediği yazılım desteğinden ziyade m.h nin ilgisizliği

hocam beni anlayan biri çıktı. 

Ayrıca

Bana taş atan sevgili mürid dostlarıma hitaben. Yaklaşık 2 gündür her saatte bir Mikrosoft müşteri hizmetleriyle diyalog halindeyim ( saolasun onlar arıyor :D ) Services pack 1 paketi ve IIS kuramadığım için. Saolasun adını vermek istemediğim biri anormal şekilde bana yardımcı oldu yardım da ediyor hala IIS çözdük fakat SP1 olayını çözemedik. ve M.h benden bir kaç dosya istedi incelemeri sonucunda bunun acer'in yazılımından kaynaklandığını ve onlardan bunun teknik yazılım hizmetini almamı istedi fakat hemen kestirip atmadı üstüne düşen her görevi yapıp bu hizmeti mecbur vereceğini ve bu paketi bilgisayarınıza yüklene kadar uğraşacağını söyledi. Yani o mp3 vs dalga geçen arkadaşlarım farkında olmadanda haklı çıktım.....

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

kesin sende sorun var :D formatla abi sende müşteir hizmetleri diye abuk subuk şeyleri bilecek değillerki :)

ha illa müşteri hizmetleri diyorsan hp yi alacaksın.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:

kesin sende sorun var :D formatla abi sende müşteir hizmetleri diye abuk subuk şeyleri bilecek değillerki :)

hoca format demeyin bana herkes bu kelimeyi söylüyor xD microsoft'a o kadar lisans parayı saydık :D acer'e o kadar para saydık işleri ne hizmet versinde acer'in vereceği hizmeti zaten vazgeçtim saolasun microsoft güzel destek veriyor telefonda. şimdi format atmak varolan herşeyi yeniden yüklemek çook uzun iş hocam..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    HanDsomE bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:

hoca format demeyin bana herkes bu kelimeyi söylüyor xD microsoft'a o kadar lisans parayı saydık :D acer'e o kadar para saydık işleri ne hizmet versinde acer'in vereceği hizmeti zaten vazgeçtim saolasun microsoft güzel destek veriyor telefonda. şimdi format atmak varolan herşeyi yeniden yüklemek çook uzun iş hocam..

olsun hacı boşver teknik servisi sen çak formatı temiz olsun :) ama bir yandan senide anlıyorum bende 6 aydır eriniyom format atacam daha ....

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 2568 Toplam Mesaj: 19