Acı
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------"Fatmagülün suçu ne" izle,
Kendini onun yerine koy...
-----------------------------
helal walla :)) -
kemoterapi-diyaliz merkezleri gibi yerlere git. oradaki manzarayı gördükten sonra içini kaplayacak o ilginç duygu, acı'dan katbekat etkili olur.
diyaliz tedavisi için ufak bir örnek vereyim:
1.Haftanın 3 günü diyaliz'e girmek zorundasın(dolayısıyla iş, güç, uzun süreli tatil gibi şeyler hayal)
2.1 aylık Diyaliz masrafın milyarları buluyor.
3.Vücudun kaskatı kesilmiş oluyor. Nefesin leş gibi kokuyor(saç dökülmesi, güçsüzlük vs..cabası)
4.Fiziksel etkileri olduğu için ideal bir arkadaş ortamın olmayacak.
"HASTALIĞI YAŞAYANLAR
Afyonkarahisar Kocatepe Devlet Hastanesi’nde bir yıldır diyaliz hastası olarak tedavi gören 25 yaşındaki Gökhan Akcan ise hasta olmadan önce çok su içtiğini belirterek, “Diyaliz hastası olduktan sonra en çok doya doya su içmeyi özlüyorum” dedi. Akcan, hastalığın, insanların sosyal yaşantısını yüzde 50’ye indirgediğini belirterek, haftada 3 gün diyaliz makinasına bağlı yaşamak zorunda olduğunu, “tatil yapmanın anlamını” bilmediğini söyledi. Diyaliz hastalarının çabuk kilo aldığını bildiren Akcan, “2 günde yaklaşık 4-5 kilo alabiliyoruz. Hasta olmadan önce çok su içerdim ama şu anda 2 günde ancak 1 litre su içebiliyorum. Bir de futbol oynamak istiyorum ama olmuyor. Çünkü ciğerlerimiz bunu kaldırmıyor” diye konuştu."veya devlete ait huzurevlerini düşün. sabahtan akşama kadar kendin gibi altına işeyen, sıçan insanlarla bir aradasın. yapacak hiç birşeyin, gidecek hiçbir yerin yok. ne gelen var ne giden..her günün aynı aktivitelerle geçiyor. sabah kalk, akşama kadar tesisin içinde dur gece yat, ertesi gün gene aynı.
Her zaman bunlardan ders alasın dye söylemiyorum. Bende bu şeyleri düşünerek yaşamıyorum elbet. Sadece hayat kısa ve kimilerine şans gülmüyor demek istiyorum. şans'ın varken neden acı çekiyorsun?
-
geberlanxD bunu yazdı:
-----------------------------geber aq :W al sana en koyucu söz. şimdi otur ağla neden bana bunu dedi. bazılarınız sırf ortada birşey yokken bile acı çekmeyi mağrifet sanıyorsunuz. bunları yaşayan insanlar görmemişsiniz. kusura bakma.
Ne yaşadında bukadar dokundu hoca -
manhyak:)
-
acaba şu sitede ne zaman liseli olduğu için N saat uzaklaştırıldı ibaresini görebileceğiz ?
-
İlginç... Hocam kalabalık bir gruba tekme tokat dal, fakat dövemeyeceğin kadar kalabalık olsunlar ve tırsıp dağılacak bir grup olmasın, ısrarla ayakta kal bol bol da küfür et, yeteri kadar canını acıtamazlarsa gayrettepe polis karakoluna git, dışarıdaki sivil polis araçlarına yaklaş memura ana avrat söv; seni önce kovacaktır ama sen azimli ol küfre ve aşağılamaya devam et, istediğin acıyı günlerce çektireceklerine emin olabilirsin.
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------acaba şu sitede ne zaman liseli olduğu için N saat uzaklaştırıldı ibaresini görebileceğiz ?
32 yaşına gelmişsin inci muhabbeti yapıon.Yaşına saydı duyarım ama fiziksel yaş ile zeka yaşı arasındaki farkın inci geyiği yapmandan ortaya çıkıyor gibi.Bknz
adam olamadım bari meşur olayım
adam olamadım bari punk olayım
adam olamadım bari madam olayım
adam olamadım bari falan olayım
adam olamadım bari tatmin olayım
adam olmadım bari inciye gireyim
adam olamadım bari etrafa bok atayım
-
4chan'dakilerin yaptiklarini yap, yerse.
veya kicina sise sokup orada kir, tabi izler herkes tarafindan gorulmucekse.
-
jiletle 2 -3 cm lik kolunu kes oje sür karışık bişey oluyomuş kaşıntılı acılı felan çok güzel diyolar
-
Explosive bunu yazdı:
jiletle 2 -3 cm lik kolunu kes oje sür karışık bişey oluyomuş kaşıntılı acılı felan çok güzel diyolar
parmak arası kağıt çekmiştim hoca yarası çok zor kapanıyor bide iz falan kaldı.