Açık Arttırma Sitweleriyle Alakalı
-
şimcik kardeşler reklam olmasın diye isimlerini söemiyom ama türk açık arttırma sitelerinde ki birinden eski para satın aldım ödeme eft seçtim vede dediki 3 iş gün içerisinde ödeme yapılması bekleniyor diyor şimdi ben parayı yatırınca adam bana nezaman parayı teslim eder kaç para kargo ücreti bana patlar ve nekadar salam olur
-
Bu tip sitelerde, sen parayı yatırdığında, para adamın hesabına ancak kargoyu yolladığında ulaşır. O zamana kadar para o sitede tutulur. kargoya teslim edildikten sonra ankara istanbul izmir gibi büyük şehirlere ertesi güb teslimatında ulaşır, yoksa en kötü ihtimal 3-4 gün aşırı mutlaka teslim edilir kargo. ufark bir kutu en fazla 10-15 ytlye patlar sana, ve eğer site güvenliyse sağlamdır güvenebilirsin..
-
d0Stum bu siteler cok iyi aslinda örnegin ben 1.5ytl ye web cam 1ytl ye kulakliklar falan kaptim gecen hafta hepisi süper oluyor.
bazi salaklar alt limit koymuyor sende yakalayinca pusuya yaticaksin son 1dk kala ver teklifini hemen kazaniyorsun saten de..
kargo parasi cok kötü giriyor göte min. 3ytl max.25 ytl oluyor.. -
peki üstat sonuçta bu kağıt para bi şekilde mektup zarfı ile yollata bilirmiyim
-
örnegin 1 er ytl den 10 ürün aldin diyelim farkli magazalardan..
10ytl ye kaptiorsun işi ama kargo bi gelio ayri ayri 10x4.5ytl = 45ytl kargo parasi oluyor.. -
normalde kargo ile gondermesi lasim kargo bilgilerini girmesi gerekiyor cunku..
ama adama özel mesaj at sen yine de belki sana baska türlü gönderip oraya sahte korgo bilgileri girebilir onun insiyatifine kalmiş..
eger öyle yaparsa kargo elime ulaşmadi de parayi ödeme :))
girdigi kargo bilgilerini kanitlayamaz çünkü :D -
ZuLWaRN birader sen kesin ya borsacı yada awukatsın bi deniyim bakem tşk ederim
-
d0stum her türlü i$ war bende.. aSilda kendi Studyom war "RAP" yakinda da hiphopGiyim i$ine giriyoruM iSterSen ekle mSn bu acik arttirma sitelerinde yapabilecegin her türlü puştlugu öğretim sana ;)
-
ben o gittigidiyorun az müdavimi değildim dolu şey kapıyordum, ve hediye veriyordum japon pazarı gibi alıyordum ben ilk önce baayaa bi tırstmıştım ama sora herşey güzel güzel mis gibi olmaya başladı :))
-
hersey ii de arkada$im $u karg0 0layina da bi cikar bulMak laSim..
-
ewet kargo işi batak
Toplam Hit: 3487 Toplam Mesaj: 12