Açık Hat Bulabileceğim Yer?
-
Nereden alabilirim bilgisi olan mürit varsa yardımcı olabilir mi? İzmir'de eskiden aldığım yerlere gittim hepsi cırtlamış.
-
hacılar durum acil bi bakın hele.
-
açık hattan kastın ne anlamadım ki. yeni hatmı alacan
bu arada nickini sevdim :D
-
yeni hat alıcam ama açılmış olucak. yani daha önce biri üzerine kaydolmuş olmalı. gerçek ya da sahte farketmez. ben 4 sene önce almıştım mesela, hat C.K diye birinin üzerine gözüküyo.
-
vayhayvanvay bunu yazdı:
-----------------------------
Nereden alabilirim bilgisi olan mürit varsa yardımcı olabilir mi? İzmir'de eskiden aldığım yerlere gittim hepsi cırtlamış.
Bulamasın kolay kolay yeni tebligatlara gore yasaqkladın . ancak ankarada halen oldugunu ve satıldıgını dusydum .ancak söyle yapabilirisin halen acık hat kulanan kişiler muhakak cok ve vardır fahiş bir para verip ancak alabilirisin
en son bir dostumuz elden almısıtı tam 50 tl vermişti oysa acık hatların fiyatları 5 tl idi.
lol ,
kolay gelsin iyi günler
-
seyyar satıcılara sor onlar ayarlar öle bişi (:
-
ajan1111 bu işe iyi para basması lazım ve cevreleri geniş seyar ve telfculara haber verip ayarlamalrı lazım, biraz mafiacılık oynacacaklar.
-
zatkaros bunu yazdı:
ajan1111 bu işe iyi para basması lazım ve cevreleri geniş seyar ve telfculara haber verip ayarlamalrı lazım, biraz mafiacılık oynacacaklar.
-----------------------------o yüzden diyomya seyyar satıcılar ayarlar diye. ne çakaldır onlar
-
yine de elinde olan varsa alabilirim beyler. fiyatta da anlaşırız. izmirden olursa daha iyi olur.
-
bende var ama ızmırde degılım yakın olsa verırdım sana ısımıe yaramıyor
-
Ankarada elden ulaştırabilirdim.
edüt: Hatta kargosu falan filan 35e hallederim.