Açık Kaynağın Bokunun Çıkarıldığı An :D
-
Sorma hoca ben gezinirken öyle tabela logoları yada grafikler var ki sponsorunu template monster zannedersin :| insafsız bişeyini bile değiştirmeden direk almış .
En son gördüğümde kadıköyde adını hatırlayamadığım özel bi hastane ambulansının araba giydirmesi üzerindeki doktorlar grafiği direk template monster, biraz daha kassam id si aklıma gelicek :P
-
Adam ayakkabıcı, ne var bunda Bokunu çıkaracak ben asıl orasını anlamadım, Belkide Rastlantısal bi Durum, Nihayetinde Ayakla ilgili bir Dükkan açmış.... Yazılımla Ne alaka....?
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------
Adam ayakkabıcı, ne var bunda Bokunu çıkaracak ben asıl orasını anlamadım, Belkide Rastlantısal bi Durum, Nihayetinde Ayakla ilgili bir Dükkan açmış.... Yazılımla Ne alaka....?
-----------------------------hocam şaka? espri? güldük? komik? boşverme? sallama? nie kızıosn ya :D
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------hocam şaka? espri? güldük? komik? boşverme? sallama? nie kızıosn ya :D
-----------------------------Hayden Öpüyorum seni Sende Yat, Sanırım Yorgunsun. :)
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Hayden Öpüyorum seni Sende Yat, Sanırım Yorgunsun. :)
-----------------------------hocam kullanılan logo linuxun gnome dağıtımının logosu :D bariz çalmış yani :D