folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Açık Kaynak Kodlu Proje İçin Tasarım Gerekli

Açık Kaynak Kodlu Proje İçin Tasarım Gerekli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

merhaba arkadaşlar,

son 1 aydır kafamda olan bir şeydi, asp.net ile yazılmış açık kaynak kodlu bir portal sistemi artık hayata geçirmenin zamanı geldi.Öncelikle şunu belirtmeliyim ki proje açık kaynak kodlu olduğu için yani benim hiç bir maddi kazancım olmıyacağı için tasarımı yapacak kişininde maddi olarak hiç bir kazancı olmayacak.Projeyi ingilizce kodlamayı düşünüyorum eğer asp.net'in sample web project'ine sokabilirsek sizin içinde iyi bir referans olacaktır.

Tasarım'a gelirsek, web 2.0 genel bir portal tasarımı olması yeterli.Zaten elimde bi tasarım olduktan sonra tasarımda ufak tefek kafama göre değişiklikler yapabilirim.

Şimdiden ilgilenen kişilere teşekkürler.

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

uppa

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

ingilizcenin yanında turkcesıde olsa bızede faydası dokunur yani..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hocam bahsettiğin şey portal ise, template tabanlı olmalı bence... Kodlarken ona dikkat et, hem tasarıma ihtiyacın da olmaz.. Gerçi örnek teşkil etmesi açısından 1 tane tasarım olması iyidir :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam bahsettiğin şey portal ise, template tabanlı olmalı bence... Kodlarken ona dikkat et, hem tasarıma ihtiyacın da olmaz.. Gerçi örnek teşkil etmesi açısından 1 tane tasarım olması iyidir :)

evet demo olarak elimde 1 tasarım olursa süper olucak.Açıkcası free template vs kullanmak istemiyorum , özgün grafikler , özgün bi tasarım olsun istiyorum.

ayrıca kodlama ingilizce olucak yani rus bir adamda anlar , türk'te anlar. Türkçe kodlamak pek mantlıklı gelmiyo.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

ya kodlar ingilizce olurda hanı neyın nerde kullanıldıgı neye baglandıgını anlatırsan iyi olur tabi.. senın dusuncen tabi.. biz takılırız yine sitede ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

up

geçen bende buna benzer bi konu açmıştım ortak bi site için ama ses çıkmadı. umarım sende olur bişeyler

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek

http://themeforest.net 

bu sitede çok özgün dizaynlar var ve fiyatları 10$ civarında. ister site dizaynı ister admin panel dizaynı olsun çeşitli kategorileri var. aradığın dizaynı burda kesin bulursun.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ntxsoft bunu yazdı:

http://themeforest.net 

bu sitede çok özgün dizaynlar var ve fiyatları 10$ civarında. ister site dizaynı ister admin panel dizaynı olsun çeşitli kategorileri var. aradığın dizaynı burda kesin bulursun.

çok sağlam siteymiş, para vermeye göre yok live preview varmış :P

ama genede tasarımcı arkadaşlar bekleniyor :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

2 satırlık ingilizce bilginle mi ingilizce yapacan lan :D

dostum biliyon yollarımız ayrı sen c# ben vb'ciyim,tasarımsal olarak durumu da biliyorsun :D ama moralman destek olurum sana :P

[22817//kaanabak]
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nurky bunu yazdı:

2 satırlık ingilizce bilginle mi ingilizce yapacan lan :D

dostum biliyon yollarımız ayrı sen c# ben vb'ciyim,tasarımsal olarak durumu da biliyorsun :D ama moralman destek olurum sana :P

lol olm ingilizce bilgime laf ettirmem :P hehe :)

Toplam Hit: 2559 Toplam Mesaj: 12