Açık Kaynak Kodlu Proje İçin Tasarım Gerekli
-
merhaba arkadaşlar,
son 1 aydır kafamda olan bir şeydi, asp.net ile yazılmış açık kaynak kodlu bir portal sistemi artık hayata geçirmenin zamanı geldi.Öncelikle şunu belirtmeliyim ki proje açık kaynak kodlu olduğu için yani benim hiç bir maddi kazancım olmıyacağı için tasarımı yapacak kişininde maddi olarak hiç bir kazancı olmayacak.Projeyi ingilizce kodlamayı düşünüyorum eğer asp.net'in sample web project'ine sokabilirsek sizin içinde iyi bir referans olacaktır.
Tasarım'a gelirsek, web 2.0 genel bir portal tasarımı olması yeterli.Zaten elimde bi tasarım olduktan sonra tasarımda ufak tefek kafama göre değişiklikler yapabilirim.
Şimdiden ilgilenen kişilere teşekkürler.
-
uppa
-
ingilizcenin yanında turkcesıde olsa bızede faydası dokunur yani..
-
Hocam bahsettiğin şey portal ise, template tabanlı olmalı bence... Kodlarken ona dikkat et, hem tasarıma ihtiyacın da olmaz.. Gerçi örnek teşkil etmesi açısından 1 tane tasarım olması iyidir :)
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam bahsettiğin şey portal ise, template tabanlı olmalı bence... Kodlarken ona dikkat et, hem tasarıma ihtiyacın da olmaz.. Gerçi örnek teşkil etmesi açısından 1 tane tasarım olması iyidir :)
-----------------------------evet demo olarak elimde 1 tasarım olursa süper olucak.Açıkcası free template vs kullanmak istemiyorum , özgün grafikler , özgün bi tasarım olsun istiyorum.
ayrıca kodlama ingilizce olucak yani rus bir adamda anlar , türk'te anlar. Türkçe kodlamak pek mantlıklı gelmiyo.
-
ya kodlar ingilizce olurda hanı neyın nerde kullanıldıgı neye baglandıgını anlatırsan iyi olur tabi.. senın dusuncen tabi.. biz takılırız yine sitede ;)
-
up
geçen bende buna benzer bi konu açmıştım ortak bi site için ama ses çıkmadı. umarım sende olur bişeyler
-
http://themeforest.net
bu sitede çok özgün dizaynlar var ve fiyatları 10$ civarında. ister site dizaynı ister admin panel dizaynı olsun çeşitli kategorileri var. aradığın dizaynı burda kesin bulursun.
-
ntxsoft bunu yazdı:
http://themeforest.net
bu sitede çok özgün dizaynlar var ve fiyatları 10$ civarında. ister site dizaynı ister admin panel dizaynı olsun çeşitli kategorileri var. aradığın dizaynı burda kesin bulursun.
-----------------------------çok sağlam siteymiş, para vermeye göre yok live preview varmış :P
ama genede tasarımcı arkadaşlar bekleniyor :)
-
2 satırlık ingilizce bilginle mi ingilizce yapacan lan :D
dostum biliyon yollarımız ayrı sen c# ben vb'ciyim,tasarımsal olarak durumu da biliyorsun :D ama moralman destek olurum sana :P -
Nurky bunu yazdı:
2 satırlık ingilizce bilginle mi ingilizce yapacan lan :D
dostum biliyon yollarımız ayrı sen c# ben vb'ciyim,tasarımsal olarak durumu da biliyorsun :D ama moralman destek olurum sana :P
-----------------------------lol olm ingilizce bilgime laf ettirmem :P hehe :)