folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Açık Öğretim

Açık Öğretim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

GUARDIAN bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hayır karşına çıkmaz.Öğrenim harçlarını yatırmadığında kaydın dondurulur.O bölüme ait kayıt yenilemediğin sürece senden o bölümle ilgili para istemezler.Yeni bölümünün harçlarını ödersin sadece.Eğer eski bölümede devam etmek istiyorum dersen yatırmadığın 2. taksidin borç olarak gözükür.Onun dışında başvuru yaptığın senenin 1. taksidini isterler...

hımm hocam eminsiniz değil mi.

🥒
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

Peki ya birden fazla açık öğretim okuyabiliyor muyuz bilen var mı ?

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

HighElf bunu yazdı:

Peki ya birden fazla açık öğretim okuyabiliyor muyuz bilen var mı ?

biri açık biri örgün olursa olur. ama ikisi de açık okunmaz. İkisi örgün de okunamaz.

🥒
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recepguler
    recepguler's avatar
    Erkek

Merhaba ben bu sene Açıköğretim'den Uluslararası İlişkiler veya İşletme okumak istiyorum ancak tercih döneminde tercih yaptıktan sonra ne zaman asıl kayıtlr yapılıyor ? Bir de yıllık harçları ne kadar ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

recepguler bunu yazdı:

Merhaba ben bu sene Açıköğretim'den Uluslararası İlişkiler veya İşletme okumak istiyorum ancak tercih döneminde tercih yaptıktan sonra ne zaman asıl kayıtlr yapılıyor ? Bir de yıllık harçları ne kadar ?

hocam tercih sonuçları açıklandığı zaman zaten her türlü gidip öğrenirsin. Olmadımı tercihler açıklandığı zaman bana ulaş bilgi alışverişinde bulunabilirz. Harçlar sezonluk 240 tlye denkk geliyor yani 1. dönem için 240 ikinci dönem için se 220 mi öyle birşey yani yıllık 450 tl falan gidiyor.

🥒
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recepguler
    recepguler's avatar
    Erkek

tahref156 bunu yazdı:

hocam tercih sonuçları açıklandığı zaman zaten her türlü gidip öğrenirsin. Olmadımı tercihler açıklandığı zaman bana ulaş bilgi alışverişinde bulunabilirz. Harçlar sezonluk 240 tlye denkk geliyor yani 1. dönem için 240 ikinci dönem için se 220 mi öyle birşey yani yıllık 450 tl falan gidiyor.

eyw saolasın ;))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUARDIAN
    GUARDIAN's avatar
    Erkek
    tahref156 bunu yazdı:

GUARDIAN bunu yazdı:
    Hayır karşına çıkmaz.Öğrenim harçlarını yatırmadığında kaydın dondurulur.O bölüme ait kayıt yenilemediğin sürece senden o bölümle ilgili para istemezler.Yeni bölümünün harçlarını ödersin sadece.Eğer eski bölümede devam etmek istiyorum dersen yatırmadığın 2. taksidin borç olarak gözükür.Onun dışında başvuru yaptığın senenin 1. taksidini isterler...

Eminsiniz derken yani benim bildiğim bu şekilde :) Ablam seninle aynı durumdaydı oda sağlık kurumları işletmeciliği 1. sınıftan başladı sonra devam etmedi,2 senelik bir aradan sonra bu sene tekrar kayıt yeniledi ama onun eskiden ödemediği borcu yoktu.Sadece bu senenin ücretini yatırdı ve devam ediyor şimdi.Bunun dışında işletme bölümü okuyan arkadaşlarım var önceki taksitlerini ödemeyip bıraktılar 1-2 senelik aranın ardından bu sene kayıt yenilemeyi denediklerinde önceki senenin 2. taksitini + bu senenin kayıt yenileme ücretini aldılar.Tek eminliğim bu olaylar yani :) Elime bu mevzuatla ilgili kitap alıp kurallar nedir nasıldır bakmadım o yüzden seni yanıltmakta istemem :) Ama bu gibi soruları bulunduğun ilin aöf bürosuna gidip kolaylıkla sorup öğrenebilirsin.Gitmek zor geliyorsa aöf merkezin telefon numarasıda var oradanda yardımcı oluyorlar.Basit bir konu yani...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

GUARDIAN bunu yazdı:
    tahref156 bunu yazdı:

GUARDIAN bunu yazdı:

Eminsiniz derken yani benim bildiğim bu şekilde :) Ablam seninle aynı durumdaydı oda sağlık kurumları işletmeciliği 1. sınıftan başladı sonra devam etmedi,2 senelik bir aradan sonra bu sene tekrar kayıt yeniledi ama onun eskiden ödemediği borcu yoktu.Sadece bu senenin ücretini yatırdı ve devam ediyor şimdi.Bunun dışında işletme bölümü okuyan arkadaşlarım var önceki taksitlerini ödemeyip bıraktılar 1-2 senelik aranın ardından bu sene kayıt yenilemeyi denediklerinde önceki senenin 2. taksitini + bu senenin kayıt yenileme ücretini aldılar.Tek eminliğim bu olaylar yani :) Elime bu mevzuatla ilgili kitap alıp kurallar nedir nasıldır bakmadım o yüzden seni yanıltmakta istemem :) Ama bu gibi soruları bulunduğun ilin aöf bürosuna gidip kolaylıkla sorup öğrenebilirsin.Gitmek zor geliyorsa aöf merkezin telefon numarasıda var oradanda yardımcı oluyorlar.Basit bir konu yani...

hocam ksr bakma yanlış anladın :) sadece hani eminsen araştırmama gerek kalmaz diye dedim. Yanlış anladın ksr bakma ilgin için tşk ederim ayrıca :D Sağolasınız.

🥒
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

bi sıkıntı yaşamazsın 2 sene para yatırmazsan kaydın silinir o kadar

Toplam Hit: 2709 Toplam Mesaj: 20