Açık Öğretim Okuyan Müridlerin Dikkatine
-
1099 - TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ
70 33 - 44 K 1695 - TÜRKÇE SES VE BİÇİM BİLGİSİ 92 73 - 79 G 1696 - HALK EDEBİYATINA GİRİŞ 54 58 - 57 G 1697 - OSMANLI TÜRKÇESİNE GİRİŞ 42 12 - 21 K 1698 - ESKİ TÜRK EDEBİYATINA GİRİŞ 38 42 - 41 K 1699 - BATI EDEBİYATINDA AKIMLAR 46 62 - 57 G 1700 - YENİ TÜRK EDEBİYATINA GİRİŞ 65 50 - 55 G G: Dersten başarılı, K: Dersten başarısız bu yukarıdaki notlara göre ben sınıfı geçtim mi kaldım mı arkadaşlar bi anlatın ya -
şu an için geçemedin
bütünlemeden birini daha kurtarırsan geçersin
yanlız temel bilgi teknolojisindende kalmışsın ya o monitörü pencereden aşşağı salla
-
Bende 6 ders var 4 tanesini mecbur gecmen gerekiyor.. sende 7 oldugundan birşey diyemicem.. inş geçmişsindir..
Bende kendi sonuclarımı gorsem :(
-
hmm anladım diğerleri zor olur ama temel bilgi teknolojilerini verebilirim bütlerde geçeriz o zaman herhalde birde bunun bütleri ne zaman olur bilen var mı
-
Türk dili ede. okuyorsun sanırım kardeşimde bu bölümde. osm kalmış sadece. birazdan gelince yazaıym yazan olmazsa. nedir ne değildir bende bilmiyorum.
-
bak simdi acık ögretim okuosun acıkögretim sana belli bir kredi verilir bu krediye gelince mevzun olursun ders seçersin her sene 3 kere (18 yasını dolduruysan 3 kere ) neyse yani kalma yada geçme yok sınıf atlama die bi sey yok kredi dolduruyosun bu kdaar basit 190die biliorum ben sizin kredinizi onu doldurdugunda mewzun oluuosun işte direk.
-
the_behulder bunu yazdı:
-----------------------------
bak simdi acık ögretim okuosun acıkögretim sana belli bir kredi verilir bu krediye gelince mevzun olursun ders seçersin her sene 3 kere (18 yasını dolduruysan 3 kere ) neyse yani kalma yada geçme yok sınıf atlama die bi sey yok kredi dolduruyosun bu kdaar basit 190die biliorum ben sizin kredinizi onu doldurdugunda mewzun oluuosun işte direk.
-----------------------------E böle olursa elinde sonunda mezun olur o zaman herkez :S saçma bence
-
4 ders verirsen bi sınıf üste atlıyosun direk kaç dersin olduğunun önemi yok. benimde bitti bu sene hiç takıntısız ağustosa yetişirse askerim ;)
-
Sen şu yeni açılan bölümlerden birinde okuyorsun di mi ? Edebiyat felsefe felan. Mezun olunca ne yapacaksın ?
-
Ben öyle askerlik için okuyorum öğretmen olacağımdan değil ki ben zaten çalışıyorum işim gücüm yerinde şuan
-
Başka bi cevap verseydin büyük tartışma başlatacaktım ama neyse :) bu da bir tercih tabi