Acik Ogretim Tercih Yaptik Kazananlar Kisminda Herhangi Biryer Yazmiyor Puan 140 İn Uzerinde
-
Acik ogretimi kazandigin zaman yazarmi yoksa yazmazmi ?
-
yazar yazmaz olurmu hiç kazanmadığındada yazar her hangi bir yere yerleşemedin diye !
-
aöf ek tercihler ne zaman olacak :|
-
Eskiden AÖF sınırsız kontenjanla öğrenci alıyordu.
Bu sene tercih listesini incelediğimde, kontenjanı 15 binlerde sınırladıklarını gördüm.
Belki de sen AÖF ü kazanamamışsındır.
-
Daniel-Koo bunu yazdı
aöf ek tercihler ne zaman olacak :|
eylül 20 gibi olur hocam veya ekim başı.
-
SerYolcu bunu yazdı
Bu sene tercih listesini incelediğimde, kontenjanı 15 binlerde sınırladıklarını gördüm.
açık öğretimi iyi yapmışlar kontenjanlı
sadece çocuk gelişiminde vardı önceden.
açık öğretimi kanamamış mı buna gülerim :))) kızmayın ama
-
futurist bunu yazdıSerYolcu bunu yazdı
adam belki aöf nasılsa kontejyansız alıo die sadece sınava girip sallayıp çıkmıştır sonuçta 160 dk kıç ağrıtıyor sıralar, bende öyle yapmıştım sallayıp 40 dk sonra çıkmıştım :D daha önceleri aöf e sınava girip çıkmak bile yetiodu puan veya kont. aramıodu demekki deistirmisler vay amk |:
-
ExcaliburTBT bunu yazdıfuturist bunu yazdıSerYolcu bunu yazdı
adam belki aöf nasılsa kontejyansız alıo die sadece sınava girip sallayıp çıkmıştır sonuçta 160 dk kıç ağrıtıyor sıralar, bende öyle yapmıştım sallayıp 40 dk sonra çıkmıştım :D daha önceleri aöf e sınava girip çıkmak bile yetiodu puan veya kont. aramıodu demekki deistirmisler vay amk |:
harbiden vay mk. aynen bende fi tarihinde sınava girip barajı bi kaç puanla geçip aöf ye kaydolmuştum.
gerçi bu sistem iyi olmuş amk.
-
Bu sene kontenjan gelmiş . 2 yıllık aöf ler ıcınde durum aynımıdır ?
-
Piç aöf, ben geçinceye kdr ingilizce 3 ve 4 zorunluydu ki bunun yanında almanca ve fransızca 3 ve 4 te var bazı bölümlerde ki sorular oldukca kazık. Neyse ben geçtim şimdi o dersleri kaldırmıslar muafiyet muhabbeti yüzünden salaklar yaaa
-
ingilizle 3 4 hala var bölüm işletme