Açık Öğretim Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jon6
    jon6's avatar
    Erkek
    buraya baktın mı ? buraya bakacaksın, http://aio.meb.gov.tr/ssorular.html seni ilgilendiren kısım şu başlık: " Yeni Kayıt İçin Gerekli Belgeler Nelerdir? "
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jon6
    jon6's avatar
    Erkek
    28 ekime kadar vaktin var, http://aio.meb.gov.tr/ykayit.html
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oRaCLe
    oRaCLe's avatar
    Erkek

diCk  bende acık liseye kayıt oldum.son kayıt tarihi 9. ayın 16'sı son gundu.Bu ayın 26 sındada ders secimleri var.aol.meb.gov.tr adresine bakma.karman corman orası istanbulda isen mesela atıyorum ben bakırkoy lisesine kayıt yaptırdım ( kayıt yapan insanlar inan cok yardım sever) ara sor emin ol.118 den al telefonunu.

ama orta öğretim için durum nedir bilmiyorum ama ikiside aynı sanırım.ve Vakit kaybetme.

Ferman Padişahınsa Dağlar Bizimdir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

Bende öyle biliyorum eleman bitti kayıtlar dedi içime oturdu bi yıl daha geçti diye zaten geçti geçeceği kadar

ben şişlidenim şişli endüstri mesleğe gidiyim o kayıtı yaptırıyım çok para istemiyorlar dimi hocam.

Okumaktan yana korkum yokda bi ton bürokratik engel onu getir bunu götür olayı beni yıldırırıyor.

Evraklara siteden baktım adam akıllı bir açıklama herkesin anlayabiliceği dilden yazmamışlar saçma supan şeyler inşallah bizim bu ilkokul diploması 8 yılı kapsıyordur direkt liseden başlarım o zaman süper olur.

FuCk yOu System..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oRaCLe
    oRaCLe's avatar
    Erkek

evraklar

halk bank Veya vakıf bank 'a acık liseye kayıt için 20 tl (makbuzu gerekiyor sakla)

1 adet resim

son menzun oldugun okulum diploması veya tasdiknamen.

Hepsi bu.ama dediğim gibi seneye.busene kayıtlat kapandı.

Ferman Padişahınsa Dağlar Bizimdir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

bu hafta mazeretli kayıtlar var git yetiş

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
Toplam Hit: 3329 Toplam Mesaj: 17