Açıklanamayan Doğa Olayları
-
yeter ama her konuda dine laf atıyorsunuz ağzınızda sakız oldu aq inanmıyorsanız kimse sizi inanın diye zorlamıyor ama en azından inananlara saygı duyun
biz kimseyi müslüman olması için zorlamıyoruz sizde bırakın artık yapmaya çalıştıgınız şeyin peşini insanları dinden soğutmaya uzaklaştırmaya çalışmayın
hee ne zaman dünyadaki evrendeki herşeyin nasıl oluştugunu neden kaynaklandığını tek tek açıklarsınız ozaman düşünürüz ama o tarihe kadar rahat bırakın insanları herkez kendi inandıklarıyla yaşasın.
-
Unexpected moments :|
-
Buz halkalarının sebebinin göl tabanındaki doğalgaz yataklarından olduğu kanıtlandı. Hareket eden taşların sebebinin de yakınlardaki madenlerden kaynaklanan magnetik etkiden dolayı diye biliyorum.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Buz halkalarının sebebinin göl tabanındaki doğalgaz yataklarından olduğu kanıtlandı. Hareket eden taşların sebebinin de yakınlardaki madenlerden kaynaklanan magnetik etkiden dolayı diye biliyorum.
-----------------------------eski bir habermiş demekki :) yavaş yavaş çözülüyor işte daha bunlar gibi bilinmeyen neleri var belgesel izleyeyim biraz ben :)
-
Hiçbir sır gili kalamyacak diyenler yanılıyorlar şu anki teknolojimizle ki bu olmayan bir teknoloji bence çünkü hala dünyayı ki yüzyıllardır yaşıyoruz tam haritasını çıkaramadık mars haritası bile dünyanınkinden daha derin ayrıca yıllardır savunduğumuz güneş olmadan hiçbir canlı yaşayamaz bu da yalan suyun 900 m altına inebilir güneş ışınları oysdaki daha aşağılarda albina hayvanalr görülmüştür ışınlanma olayı bence mümmkün tek sorun o kadar enerjiyi vücudumuz nasıl kaldırcak teknoloji çok yavaş ilerliyor bence yani bir pc ye 8-16 gb ram 500-1000 gb hard disk takmak teknoloji derğil gereksizliktir ....
-
Gerçekten çok enteresan...Teşekkürler...