Açıköğretim
-
hocalar bir sorum olacak bu sene açıköğretimden bir bölüme kayıt oldum ben seneye össye girip yeterli puan alsam sonra açıköğretimin ayrı bir bölümüne girebilirmiyim??(yani bu seneki kayıt oldugum bölümle alakasyı olmayacak ondan kaydı silip başka bölüm?)
-
hocam bu konuyu sana en yakın aöf bürosuna danışsan iyi olur be :)
-
aöf'nin anadolu üniversitesinin sitesinden dikey geçiş bölümleri, dikey geçiş yapılabilecek bölümler diye bir tablosu var. ben geçenyıl ona bakıp yapmıştım.
iki yıllık muhasebe bitirmiştim. sonra üçten işletme veya iktisadı seçmem gerekiyordu. ben işletmeyi tercih ettim direkt üçten devam ettim. ve şuan dördüncü sınıftayım.
bu yıl bitiyor... askerlik var sırada :C
-
Sanal_Zekabunu yazdı:
-----------------------------shadowans kardeşime ithafen yazıyorum
shadowans mezun oldugun bölümden direk olarak aöf ye geçiş yapabiliyorsun. geçiş yapabilecegin bölümlerde sanırım iktisat ve işletme.
bende end. elektronik mezunuyum ve aöf ye geçecem inşallah. kayıtları bekliyorum ama kayıtlar daha başlamadı. agustos 25 dediler qittim eylül 8 dediler. ne oldugu meçhul yani. aöf nin sitesini takip etmeni tavsiye ederim arkadaşım. başarılar.
-----------------------------
Kardeş sanırım 4 yıllık bir örgün öğretim okurkende açıköğretim seçebiliyormussun. Peki sınavaların aynı tarihe denk gelme olasılığı varmıdır?? -
Kayıt yenıleme ne zaman başlıyor bilen varmı
Bide 2. sınıfta 2. senem geçmem lazım online ders calışabıleceğim bi link veren olursa sevınırım. Zaten 1. sınıfıda 2 sene okudum.