Açıköğretim Fakültesinin Harcı Kaltı Mı ?
-
Aklıma takıldı şimdi. 2 yıl mı 4 yıl mı okumalı. Lütfen sebebleriyle birlikte yazın. Amacım iki diplomam daha olsun değil.
Birşeyler öğrenmek için okuyorum etiket kısmı ikinci planda.
-
zeybekustasi bunu yazdı
Aklıma takıldı şimdi. 2 yıl mı 4 yıl mı okumalı. Lütfen sebebleriyle birlikte yazın. Amacım iki diplomam daha olsun değil.
Birşeyler öğrenmek için okuyorum etiket kısmı ikinci planda.
-
kardeşm,aöf ile etiket olmaz zaten,ya zevk için okursun ya da belki bi işletmeyle yeni bir iş imkanı açılabilir vs.Yoksa örgün okuyan adama etiket istesende yapmaz.Sen zaten zevk için,bir şeyler öğrenmek adına okuyacaksın.Yapacağın şey dış ticaret gibi,halkla ilişkiler gibi 2 yıllık aöf bölümlere bakıp ders programlarından en ilgini çekeni bulmak.
ZyreX tarafından 04/Eyl/12 00:52 tarihinde düzenlenmiştir
http://www.acidershaneleri.com.tr/yazi.asp?id=19
Laborant ya da fotoğrafçılık gibi bir bölüm seçmediğin sürece zaten okuyacağın herhangi bir bölümün ilk yılı 4 yıllık işletme/iktisat ile aynı.Aynı sınava giriyorsun yani.Sadece 2. sınıf farklı ve bu yılda alana ilşkin şeyler öğreniyorsun dış ticaret ise,kambiyo mevzuatı/gümrükleme/uluslararası pazarlama gibi.Yani 2.yıllığın 1. yılı 4 yıllığın 1 yılıyla aynı.Sadece 2 sınıfta farklı dersler alarak 2 konuda uzmanlaşabilirsin..2 diploma aynı zmanda.Yarın öbürgün dış ticaret ile ilgili bir şirkete mühendis olarak başvurursun,cv de yazarsın ve mülakatta uluslararası ticarete her zman bir ilgim vardı ve dış ticaret okudum vs :) şimdi onu işletmeye tamamlıyorum falan :P İlla işini yapmasan da fikir sahibi olursun,o da güzel..
Kitaplar konusuna gelince,kitapları zaten aöf büro veriyor onları okuyacaksın sınava gireceksin.kitaplar ücretsiz idi,harca dahil idi.şimdi de öyle olması gerekir ama "hem harç verme hemde beleş kitap iste" gibi bir tepkiyle karşılaşmamız muhtemel.o yüzden hazırlıklı ol :) Bölüme netten başvuru olmaz,2. üniv den başvuracaksan örgünde okuduğuna dair bir öğrenci belgesi veya diploma ile aöf büroya gideceksin.vesikalık vs bir sürü şey onlar sana söyleyecek.. -
zeybekustasi bunu yazdı
yok etiket için değil bana katkısı olsun istiyorum. bir şeyler öğrenmek istiyorum bilgisayar mühendisleri maliyeden anlamaz ne iş olsa yaparım kafasında çalışırmış (!) bunu kırmak için okumak istiyorum.
alakası yok hocam iyi bir bilgisayar mühendisi her boktan anlar bkz: renegadealien :)
-
harç març kalkmadi moruk :D 100 lira vericen seve seve 45 tele öğretim ücreti aliyodular ayriyetten onu kaldirdilar sadece yani seve seve .D
-
Şu an kayıt olmak isteyen biri ne kadsr ödeyecek?
-
teylo birde şu öğrenim kredisi borclarını felan kardırsa tam güzel olacak,
-
AÖf büroyu aradım, harç miktarını sordum, henüz bize ulaşan resmi bir bilgi yok dediler. Kayıtlar 22 ekim-16 kasım tarihleri arasındaymış.
-
SpoofU bunu yazdıAÖf büroyu aradım, harç miktarını sordum, henüz bize ulaşan resmi bir bilgi yok dediler. Kayıtlar 22 ekim-16 kasım tarihleri arasındaymış.
Aramızda bir akıllı çıktı teşekkürler hocam.
kanıma girmedi değilsin hocam. mantıklı şeyler yazmışsın dış ticaret okumak daha zekice olacak. birde işletme çaktık mı iki konudada bilgimiz olur.