folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Açıköğretim Fakültesinin Harcı Kaltı Mı ?

Açıköğretim Fakültesinin Harcı Kaltı Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Aklıma takıldı şimdi. 2 yıl mı 4 yıl mı okumalı. Lütfen sebebleriyle birlikte yazın. Amacım iki diplomam daha olsun değil. 

Birşeyler öğrenmek için okuyorum etiket kısmı ikinci planda.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Aklıma takıldı şimdi. 2 yıl mı 4 yıl mı okumalı. Lütfen sebebleriyle birlikte yazın. Amacım iki diplomam daha olsun değil. 

Birşeyler öğrenmek için okuyorum etiket kısmı ikinci planda.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

kardeşm,aöf ile etiket olmaz zaten,ya zevk için okursun ya da belki bi işletmeyle yeni bir iş imkanı açılabilir vs.Yoksa örgün okuyan adama etiket istesende yapmaz.Sen zaten zevk için,bir şeyler öğrenmek adına okuyacaksın.Yapacağın şey dış ticaret gibi,halkla ilişkiler gibi 2 yıllık aöf bölümlere bakıp ders programlarından en ilgini çekeni bulmak.

http://www.acidershaneleri.com.tr/yazi.asp?id=19

Laborant ya da fotoğrafçılık gibi bir bölüm seçmediğin sürece zaten okuyacağın herhangi bir bölümün ilk yılı 4 yıllık işletme/iktisat ile aynı.Aynı sınava giriyorsun yani.Sadece 2. sınıf farklı ve bu yılda alana ilşkin şeyler öğreniyorsun dış ticaret ise,kambiyo mevzuatı/gümrükleme/uluslararası pazarlama gibi.Yani 2.yıllığın 1. yılı 4 yıllığın 1 yılıyla aynı.Sadece 2 sınıfta farklı dersler alarak 2 konuda uzmanlaşabilirsin..2 diploma aynı zmanda.Yarın öbürgün dış ticaret ile ilgili bir şirkete mühendis olarak başvurursun,cv de yazarsın ve mülakatta uluslararası ticarete her zman bir ilgim vardı ve dış ticaret okudum vs :) şimdi onu işletmeye tamamlıyorum falan :P İlla işini yapmasan da fikir sahibi olursun,o da güzel..

Kitaplar konusuna gelince,kitapları zaten aöf büro veriyor onları okuyacaksın sınava gireceksin.kitaplar ücretsiz idi,harca dahil idi.şimdi de öyle olması gerekir ama "hem harç verme hemde beleş kitap iste" gibi bir tepkiyle karşılaşmamız muhtemel.o yüzden hazırlıklı ol :) Bölüme netten başvuru olmaz,2. üniv den başvuracaksan örgünde okuduğuna dair bir öğrenci belgesi veya diploma ile aöf büroya gideceksin.vesikalık vs bir sürü şey onlar sana söyleyecek..

ZyreX tarafından 04/Eyl/12 00:52 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

yok etiket için değil bana katkısı olsun istiyorum. bir şeyler öğrenmek istiyorum bilgisayar mühendisleri maliyeden anlamaz ne iş olsa yaparım kafasında çalışırmış (!) bunu kırmak için okumak istiyorum. 

alakası yok hocam iyi bir bilgisayar mühendisi her boktan anlar bkz: renegadealien :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

harç març kalkmadi moruk :D 100 lira vericen seve seve 45 tele öğretim ücreti aliyodular ayriyetten onu kaldirdilar sadece yani seve seve .D

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Şu an kayıt olmak isteyen biri ne kadsr ödeyecek?

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek

teylo birde şu öğrenim kredisi borclarını felan kardırsa tam güzel olacak,

Emekli
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    AÖf büroyu aradım, harç miktarını sordum, henüz bize ulaşan resmi bir bilgi yok dediler. Kayıtlar 22 ekim-16 kasım tarihleri arasındaymış.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    SpoofU bunu yazdı
    AÖf büroyu aradım, harç miktarını sordum, henüz bize ulaşan resmi bir bilgi yok dediler. Kayıtlar 22 ekim-16 kasım tarihleri arasındaymış.

Aramızda bir akıllı çıktı teşekkürler hocam.

ZyreX

kanıma girmedi değilsin hocam. mantıklı şeyler yazmışsın dış ticaret okumak daha zekice olacak. birde işletme çaktık mı iki  konudada bilgimiz olur. 

Toplam Hit: 2335 Toplam Mesaj: 20