Açıköğretim FİNAL Sonuçları Açıklandı.
-
1001 - GENEL MUHASEBE 80 67 - 71 G 1002 - GENEL İŞLETME 81 86 - 85 G 1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 43 53 - 50 G 1005 - İKTİSADA GİRİŞ 89 67 - 74 G 1007 - GENEL MATEMATİK 92 88 - 89 G 1410 - HUKUKA GİRİŞ 83 70 - 74 G davranıştan korkuyordum onuda kıl payı geçmişim :D ....
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------DERS AS YS BS BAŞARI 3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 40 57 - 52 G 3169 - MALİYET MUHASEBESİ 23 50 - 42 K 3172 - YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ 60 47 - 51 G
-----------------------------
la ben valla ikinci dönem için maliyet muhasebesi çalışmadım. ben ticaret lisesi çıkışlı olduğum için temel var. stok olayları yevmiye olayarı giderleri gider yerlerine dağıtma olayları :D ben bunları liseden biliyodum. sadece yardımcı kitabı okudum 1-10. ünite arası :D -
inşallah notlarınız daha bi güzel daha bi on numara olur hacılar :)
şimdi ben 2 yıllıktan açığa geçicem büyük bi ihtimalle işletme , işletmeyi bitirmiş yada okuyan müritler bi desin hele hangi dersler var hangileri kasar ,hangisine ne kadar nasıl çalışmak lasım die ..
kusura bakmayın çok soru sordum sanırım ama napalım bilmemek ayıp deil , yeterki çaktırma ;)
-
TxT bunu yazdı:
-----------------------------inşallah notlarınız daha bi güzel daha bi on numara olur hacılar :)
şimdi ben 2 yıllıktan açığa geçicem büyük bi ihtimalle işletme , işletmeyi bitirmiş yada okuyan müritler bi desin hele hangi dersler var hangileri kasar ,hangisine ne kadar nasıl çalışmak lasım die ..
kusura bakmayın çok soru sordum sanırım ama napalım bilmemek ayıp deil , yeterki çaktırma ;)
-----------------------------kardeş 3 sınıf baya bi zor onu söleyim biraz deil baya kasman lazım ayrıca maliyet muh,türk vergi sis 3.sınıftaki en zor dersler ayrıca 4.sınıftakiler sermaye piyassası ve stratejik yönetim bayağı zor yaw :)
-
baron_27 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------DERS AS YS BS BAŞARI 3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 40 57 - 52 G 3169 - MALİYET MUHASEBESİ 23 50 - 42 K 3172 - YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ 60 47 - 51 G
la ben valla ikinci dönem için maliyet muhasebesi çalışmadım. ben ticaret lisesi çıkışlı olduğum için temel var. stok olayları yevmiye olayarı giderleri gider yerlerine dağıtma olayları :D ben bunları liseden biliyodum. sadece yardımcı kitabı okudum 1-10. ünite arası :D
-----------------------------lan ben ticarettede meslek yüksek dede gördüm yevmiyeyi biliyoz herhalde a.q hiç birzaman lifo ile fifo yu öğrenemedim ya -
Ben işletme 1. sınıfım 5 dersten kalmışım bütünlemeye girebiliyorum demi?Birde bütünlemede puanlama nasıl oluyor?2. sınavın puanı yerine mi geçiyor.Yoksa 3 puandamı hesaplanıyor bunun formulunu verirseniz sevinirim.
-
lanet olsun bu davranış bilimlerine girişe ne illet bi dersmiş ben analamadım yahu.kafayı sıyırttıracak bana iki senedir geçemedim amk.yine kaldım.
bilenler: ikinci senede de kalırsam üçüncü sen tekrar alırlarmı beni 1.sınıfı bitiremedim iki senedir... bita kayıt yaparlarmı seneye beni.?
-
Bu nasıl iştir cogu davranıştan kalmış :)
-
DERS AS YS BS BAŞARI 1001 - GENEL MUHASEBE 33 27 - 29 K 1002 - GENEL İŞLETME 39 64 - 57 G 1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 47 60 - 56 G 1005 - İKTİSADA GİRİŞ 33 17 - 22 K 1007 - GENEL MATEMATİK 27 23 - 24 K 1099 - TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 60 47 - 51 G 1410 - HUKUKA GİRİŞ 37 50 - 46 K davranıştan gecmisim :B ama ben hic calismadim a.k :S bi de ilk senem :| baya çöktürdü ipneler :B
önümüzdeki maça bakıcaz :B / iktisat - 1.sınıf :B