Açıköğretim Güz Dönemi Sınav Sonuçları Açıklandı
-
https://sinavsonuc.anadolu.edu.tr/SinavNotAciklama/LoginWithoutPass.aspx
burayı deneyebilirsiniz ama yavaş yükleniyor.
-
xous bunu yazdı
warmı gırebılen aq
şifresiz girişe izin verdiyseniz bu linkten rahat giriliyor.
https://sinavsonuc.anadolu.edu.tr/SinavNotAciklama/LoginWithoutPass.aspx
HUK209U ANAYASA HUKUKU 5.0 50 - - - - - - - 0 HUK221U ULUSLARARASI HUKUK I 5.0 60 - - - - - - - 0 İKT103U İKTİSADA GİRİŞ I 5.0 GİRMEDİ - - - - - - - 0 MLY203U KAMU MALİYESİ 5.0 50 - - - - - - - 0 SİY201U SİYASET BİLİMİ 4.0 30 - - - - - - - 0 SOS319U TÜRKİYE' NİN TOPLUMSAL YAPISI 4.0 70 - - - - - - - 0 TAR201U ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 3.0 35 - - - - - - - 0 ULİ201U ULUSLARARASI POLİTİKA I 4.0 45 -
beyler 4 dersten mi kalmışım sadece bi yardımcı olur musunuz, valla çok sevinirim ya.
-
Telekinesis bunu yazdı
beyler 4 dersten mi kalmışım sadece bi yardımcı olur musunuz, valla çok sevinirim ya.
geçme kalma işi finallerde belli olur, şuan zayıf olanları çalışıp ocakda olacak finallerde yükseltirsen hiç birinden kalmazsın
-
hocam af buyur bişey daha sormak istiyorum. peki ocaktaki sınavlarda yine bu derslerin finaline giricem dimi ben. farklı bir sınava girmiycem yani. şimdi çalışıcam ama bu sistemi çözemedim. hangi derse çalışacağımı kestiremiyorum. bu konuda beni aydınlatırsan çok mutlu olurum şimdiden sağol.
LhaNeT bunu yazdıTelekinesis bunu yazdıbeyler 4 dersten mi kalmışım sadece bi yardımcı olur musunuz, valla çok sevinirim ya.
geçme kalma işi finallerde belli olur, şuan zayıf olanları çalışıp ocakda olacak finallerde yükseltirsen hiç birinden kalmazsın
-
aynı derslerin finline giriceksin. finalle vize toplanıp harmanlanıp geçme notuna çevrilir
-
joe_black bunu yazdı
aynı derslerin finline giriceksin. finalle vize toplanıp harmanlanıp geçme notuna çevrilir
eyvallah hocam yani bu dönem olduklarımın bire bir aynısına. çok teşekkürler.
-
Telekinesis bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
Vizede kitapların ilk yarısı (genellikle 8 ünite dersler için ilk 4 ünite)
Finalde kitabın diğer yarısı (5-6-7-8 şeklindeki üniteler) ağırlıklı çıkar.
Finalde vize konularından 4-5 sorudan fazla çıkmaz. Bu sebeple final konulara odaklanmakta fayda var. Ayrıca hesaplama yapılırken vize notunun %30'u, final notunun %70'i esas alındığından bu notların 0 dahi olsa ikinci sınavda alacağın güzel bir not seni geçirir.
Bu finalde de bu derslerden sorumlu olacak, diğer yarı yılda yeni ders seçimi yapacaksın.
Austen tarafından 23/Ara/14 20:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Slothere bunu yazdıTelekinesis bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
Finalde vize konularından 4-5 sorudan fazla çıkmaz. Bu sebeple final konulara odaklanmakta fayda var. Ayrıca hesaplama yapılırken vize notunun %30'u, final notunun %70'i esas alındığından bu notların 0 dahi olsa ikinci sınavda alacağın güzel bir not seni geçirir.
Bu finalde de bu derslerden sorumlu olacak, diğer yarı yılda yeni ders seçimi yapacaksın.
eyvallah hocalarım. 1 ay var sağlam bi kastırsak bişeyler yaparız galiba.
-
Telekinesis bunu yazdıSlothere bunu yazdıTelekinesis bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
eyvallah hocalarım. 1 ay var sağlam bi kastırsak bişeyler yaparız galiba.
sadece AÖFün verdiği kitaplardaki soruları çözecen 45 50 gelir. girip hepsini A işaretle 20 alırsın :D
ben 2. sınıftayım daha hiç kitap açmadım. açmayı bırak bürodan almadım bile. şimdiye kadar bi dersten kaldım. ondan da zerre hiç anlamam o yüzden :D