folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Açıköğretim Güz Dönemi Sınavları

Açıköğretim Güz Dönemi Sınavları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yerler belli olmuş. Çıktı aldınız mı ? Önümüzdeki Cumartesi ve Pazar sınav günleri. İnşallah Allah herkese gönlüne göre verir arkadaşlar. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

belli oldu cıktısını aldık , sinav yeri bana 3 saat uzaklıkta otelda kalıcam yada kalıcaz grup olarak gidicez sanırım şirketten çok var giden araba ayarlarız büyük ihtimal.

6 sınavım var fakat işletme vs. girenler 4 sınava giriyor ( benim hatun dahil ) ilk defa daha yakına sınav girişine izin verdiler ama seneye artık.

birde kimliğimdeki resmimimn mürekkebi uçmuş sınava ek giriş belgesi alıcam merkezden kimliksiz girebilmek için.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yakın okula verilme olayı benimde dikkatimi çekti. Sabah ki sınava mahallemdeki okulda gireceğim fakat öğleden sonra olan yarım saat uzakta arabayla. İkinci sınavada aynı yerde girsem bir şey olacak sanki. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Çıktı aldık, Ipad, Tablet elinizde ne varsa Aöf uygulamasını indirin orada çok güzel sınav soruları var. onları fırsat buldulça çözün. Cümleten kolay gelsin başarılar.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

Çıktı aldık, Ipad, Tablet elinizde ne varsa Aöf uygulamasını indirin orada çok güzel sınav soruları var. onları fırsat buldulça çözün. Cümleten kolay gelsin başarılar.

hocam çok uygulama var, hangisi senin dediğin?

Frontend Dev.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Yahu aöf e kaydolduğumdan beri aynı numara aynı şifre aynı eposta hiçbirini kabul etmiyor. Niye böyle ibnelik yapıyorlar anlamadım. Mecbur aof bürosuna gidicem.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı

Yahu aöf e kaydolduğumdan beri aynı numara aynı şifre aynı eposta hiçbirini kabul etmiyor. Niye böyle ibnelik yapıyorlar anlamadım. Mecbur aof bürosuna gidicem.

siteye 1 kere düzgün giriş yaptıktan sonra şifre kurtarma ayarlarını yap.

sora kendine aöf şifre diye gmail de mail at , çünki nereye yazsan kaybolacak ben böyle yapıyorum ama olduda bulamadım gizli sorudan şifre sıfırlıom ki aöf e gitmek zorunda kalmityim amk aöf ü 3 saat uzakta.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

Daha yeni girecem ben bu sınava. Verdikleri kitapların 4. ünitesine kadar okudum nasıl çalışcağımı bilmediğim için anca okuduk, soruları zor değildir inş :) 

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    Webci58 bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı

hocam çok uygulama var, hangisi senin dediğin?

Buyur hocam uygulama budur. Login olunca sorumlu olduğun derslerin deneme sınavların otomatik gelir.

android

https://play.google.com/store/apps/details?id=edu.anadolu.mobil.tetra&hl=tr

ios

https://itunes.apple.com/tr/app/anadolu/id655509478?mt=8 

siyahbereli tarafından 01/Ara/14 13:18 tarihinde düzenlenmiştir

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    walwo
    walwo's avatar
    Erkek

kafama birşey takıldı, 3. sınıfta tüm sınavlar sabahtı, 4. sınıfta hepsi öğleden sonra, birtek geçen sene alttan aldığım ders sabah öyle mi oluyo artık? 4. sınıf sınavları hep öğleden sonra mı?

Arkadaşa bakıp çıkıcam :|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

şeyimi uzatsam değecek okullar var, ebesininkine vermişler beni.

ordan çıkıp işe gitmem lazım. cüzdanla alıyolar ama tlefonla girebilir miyim acaba ??

Toplam Hit: 2822 Toplam Mesaj: 25