folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Açıköğretim Hakkında Bir Soru..

Açıköğretim Hakkında Bir Soru..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Arkadaşlar br hevesle açıköğretim işletmeye kayıt olmuştum.1 sene kaldım 2. sende 1 sefer sınavlara girdim sonra ne sınavlara girdim ne harcları yatırdım.bu olay nerden baksanız 3 4 sene oldu.

şimdi devam etmek istesem ne amam lazım.

kaydım silinmişmişmidir dondurulmuşmudur tekrar sınava girip kayıt mı aptırmama gerekir ?

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Bu gideceksin AÖF Bürosuna soracaksın...

Burada verilecek cevaplar senin işine yaramaz.

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Eylül veya Ekim aylarında kayıt yaptırılırken gidip kayıt parasını yatır kaydın yenilenir hocam.Artık eskisi gibi değil.Bir kera aöf kayıt yaptırırsan asla silinmiyor.Kaydını donduruyorlar.İstersen 10 sene sonra tekrar kayıt yaptır farketmez.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

mustinin verdiği bilgi çok işime yarayacak bende giryim diyorum benım neyim eksik .

olurda vali olrusam tbt kıyağı yaparım sizlere :)

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Öğrenci Bilgilendirme Merkezi Tel, 444 10 26

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gowand
    gowand's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

Arkadaşlar br hevesle açıköğretim işletmeye kayıt olmuştum.1 sene kaldım 2. sende 1 sefer sınavlara girdim sonra ne sınavlara girdim ne harcları yatırdım.bu olay nerden baksanız 3 4 sene oldu.

kaydım silinmişmişmidir dondurulmuşmudur tekrar sınava girip kayıt mı aptırmama gerekir ?

tekrar kayıtta ödemediğin dönem parası var sa kitlerler o parayıo sana onun yerine yeniden kayıt ol

with great power comes great irresponsibility ‪#‎deadpool‬
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

kaydını dondurdukları için herhangi bi ücret ödemezsin. sadece yeni kayıt ücretini ödersin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

vakıf atm

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

aynen ben 2 yil hiç girmedim dönem harçi vermedigi anda kayit donduruyolar kaldigin yerden ateşle :D

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    gowand bunu yazdı
    swordfish bunu yazdı

tekrar kayıtta ödemediğin dönem parası var sa kitlerler o parayıo sana onun yerine yeniden kayıt ol

Yeniden kayıt olunca tekrardan 1. sınıftan başlıyorduk değil mi ? Birde yeni kayıtlar ne kadardı hocam ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herlocksholmes
    herlocksholmes's avatar
    Erkek

bu aöf de atılma olayı var mı? 4 senedir kayıtlıyım hiç çalışmadan öylesine gel git yapıyorum. 7-8 dersi vermişim sanırım. ama kararlıyım bu seneden sonra çalışıp bütün dersleri vericem. bana 2 sene sonra senin eğitim süren doldu diyerek yol vermezler değil mi?

Toplam Hit: 1459 Toplam Mesaj: 13