folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Açıköğretim Kayıtları Ne Zaman Son

Açıköğretim Kayıtları Ne Zaman Son

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

siteye baktım ama bişey anlamadım.. kamu yönetimini tercih yapmıştım.. 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    up!!!!

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    Anadolu ünv sitesine gir açıköğretimden duyurular bölümüne bak.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

elevator bunu yazdı:
    -----------------------------
    Anadolu ünv sitesine gir açıköğretimden duyurular bölümüne bak.
    -----------------------------
    bir sürü tarih var orda. anlamadım..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    bana açıköğretim demeyin cumartesi pazar bütünleme sınavlarım var :|

All is well
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    hocam bulunduğun ildeki aöf bürosunun numarasını bul ara sor. kayıtlar başlamıştır tahminim.

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Kayıt 20 ekimde sonmuş.

başlangıç 23 eylül

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jetlag
    jetlag's avatar
    Erkek

Kayıt Tarihi23/09-20/10/2009

ben iktisat  bölümüne yerleştim kayıt tarihi yukarıda yazıyor

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

AÖF kayıtları iki aşamada yapılacak,1 internet üzerinden , devamı bürolardan yapılacak. ön kayit internetten gerekli belgeleri tamamlayip büroya götüreceksin bu ayı 23 ünde basliyor

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

http://www.aof.edu.tr/ilan/UzaktanEgitimProgramlari_Duyurusu.pdf

bu adresteki tarih ne için o zaman ???

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jetlag
    jetlag's avatar
    Erkek

arkadaşım iktisat fakültesi bölümleri kayıt tarihi 23 eylülde başlıyor maden yerleştirildin kayıt tarihine bakmadınmı hiç. yukarıdaki verdigin linkte  sadece belli bölümleri belirtmiş

resimde gördügün gibi

Toplam Hit: 3110 Toplam Mesaj: 23