Acil ! Excell Sifresi Kırmak
-
dosya bizim sirketle alakali..
bir kac program denedim yapamadim
excell password recavory master
password tool
password.xls
ama olmadi. dosyayi uploadluyorum kırıp koyarsaniz sevinirim. . .
http://www.dosyaupload.net/6178 renk.xls
linkte bu ..
uploadlamak iin.
www.dosyaupload.net i kullanabilirsiniz tekrardan.
-
eğer karışık karakterler kullanıldıysa
^s+478A*-k54
Gibi...
Artık 10 yıl sürer ::)
-
6 basamaklı sadece sayılardan oluşan bir şifreyse elbet çözülürdü ki bunu eminim bu kadar araştırmanın üzerine sende rahatlıkla yapardın.
Ama şifrenin ne olduğu hakkında en ufak bilgi sahibi olmadan bu şifreyi deneme yoluyla çözenbilen programlarla bunu yapmak çok çok zor. Günlerini haftalarını alırki bu süre zarfında muhtemelen program bir yerde zaten hata verecektir.
Umarım yine de uğraşan, çözebilen biri çıkar.
Kolay gelsin...
-
internetden baktim bir cok yolu war gorunuyor we komplex bir sifrede degil emin olun . fakat yok unutuldu. yokmu derdime derman ?
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------
internetden baktim bir cok yolu war gorunuyor we komplex bir sifrede degil emin olun . fakat yok unutuldu. yokmu derdime derman ?
-----------------------------Benim bildiğim sadece wordlist oluşturup brute force ile çözme ki bu da karakter sayısına bağlı olarak günler-haftalar-yıllar alır.
Öyle ki wordlist i oluşturduktan sonra 6 karakterli şifre için bile word dosyasını dahi açabilmen mümkün olmuyor :) Office yanıt vermiyor uyarısını alıyorsun.
-
excell rar gibi değil kırılabilir deniliyordu doğrumudur bilmem
-
Arkadaşım, internetten önüme gelen ilk şifre çözücü program demosu ile 2 saat boyunca denedim, 6 karaktere kadar bekledim. 7 karaktere başlayınca durdurdum. Eğer programda bir problem yoksa, şifre 6 karakterden uzun. Kusura bakma, müsait olsaydım daha fazla denerdim. Kolay gelsin.
-
10 dakka içinde kırarsam uplarım
edit : yemedi bendeki yöntem sadece sayfa korumasını kırmaymış şifreyi kıramadı :S
-
Kanka Ece'ye sor o biliyor :D
-
hangi ece abi ?
-
pisibaligi: şirketn ismi ecewallpaper. babam orda mudur onun dosyasi cozduysen uploadlarmisin yada pm den link werirmsn :D jeton yeni dustu