Acil Bilgi Lazım ( Mürekkep Lekesi )
-
makinaya attım 95 derecede ariel varmış şansıma bi deniyelim, ulan en sevdiğim tişörtümdü be :/
o değil ayakkabılarda nasibini aldı cillop gibi tekirdağdan çıkmadan önce yıkamıştım bem beyazdı :/ ahh bahtımı s2keyim. :@@
@ mod arkadaşım ; o dediğini bende iyi biliyorum lakin, acil olunca allahın adasında olunca hemen pratik yöntem gerekiyor bu gibi durumlar için.
k.bakmayasın.
-
Hocam o iş yaş.Mürekkebi çıkartsan bile tshirt çok zarar göreceği için en ufak harekette yırtılır.
-
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------Hocam o iş yaş.Mürekkebi çıkartsan bile tshirt çok zarar göreceği için en ufak harekette yırtılır.
-----------------------------getti tifany :/
tamam beyler şimdilik bu kadar yeter, içime oturdu zaten sonucu yazarım :/
-
Birçok defa denendi.aseton çıkarıyor.umarım tiner surmemistirsin
-
O değil de genel anasayfaya cikmis :|
-
hocam eğer kıyafete çıktıysa hiç kasma... ılık süt dök üzerine biraz öfele. okumadım bile sadece başlığa baktım.
-
pc3 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam deniyeceğim yıkadıktan sonra :)
@ Milamber onuda denerim artık :/
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------pc3 bunu yazdı:
-----------------------------hocam deniyeceğim yıkadıktan sonra :)
@ Milamber onuda denerim artık :/
Kardeşim döşeme atölyem vardı ipek kumaş.saten ve goblen kumaşlarda hiç yikamadan döküyordu ustam çıkıyordu. -
ev şartlarında çıkarman kosla kullansan bile biraz zor , ama kuru temizlemede o lekeyi her türlü çıkarırlar haberin olsun
-
Humanka bunu yazdı:
-----------------------------ev şartlarında çıkarman kosla kullansan bile biraz zor , ama kuru temizlemede o lekeyi her türlü çıkarırlar haberin olsun
-----------------------------ne yazık ki adada kuru temizleme vs gibi öyle yerler yok :/ burada kısacası, hiç bişi yok. Allah kahretsin ya.