folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Acil Elektrotekno.Com Referans Kodu Aranıyor

Acil Elektrotekno.Com Referans Kodu Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Arkadaşlar selam. Bitirme projem için elektrotekno.com dan bir devreye bakmam gerekti. Fakat site direkt üye alımlarına kapanmış. Ancak üye olanların referans kod vermesi ile üye olunabiliyor. Bu siteye üye olan varsa bana referans kodu gönderebilirmi? Gönderirse çok sevineceğim. Şimdiden teşekkürler.

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

tüh ya ben üyeydim şifremi unuttum, şifre hatırlatma kısmındada olmuyo hata veriyo nedense :( mezun oldum unuttum gitti

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Ula unutulurmu o tür sitelerin şifresi :/ :P,

konuyla alakalı olmadı ama :/ :P

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

5Agustos1921 bunu yazdı:
    -----------------------------

Ula unutulurmu o tür sitelerin şifresi :/ :P,

-----------------------------

imzandaki adamların yarısı nostalji be hocam :/ keşke geri gelseler..

alıntıX2 = 

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

banada aşırı derecede lazım oluyor olan varsa verebilir mi

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Eee işte her site tahribat değilki?... Yaptısan bişey arkasında duracan kardeşim... Çok popüler bir site ama işte talebi karşılayamadıktan sonra ne kıymeti kalıyor?

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Elektrotekno üyeliği olan bir müridimiz bile yokmudur?

Toplam Hit: 2305 Toplam Mesaj: 7