Acil İlginç Sürpriz Önerisi Lazım..
-
Agalar bana 2 3 gün içinde acilen çok sağlam bi sürpriz fikri vermenizi istiyorum.biliyorum burdan sağlam fikirler çıkıyo yardım pilizz=)
-
ne ıcın suprız kız ıcın falan mı ??
-
kime süpriz yapacaksan çırıl çıplak koşarak yanına süprizzzzzzzz diye bağırarak git.
Hacı ne ile alakalı manitamı asker arkadaşınmı babanmı ananmı kime süpriz yapacan aç biraz akıl verek..
-
pardon ya ne için oldunu yazmayı unutmuşum=) kız içi aga ya doğum günü için
-
Akşam camının altına git bu içinde mum yanarak yükselen balonlar var ya bi tane kagıda nice mutlu yıllara yaz iple balona bağla sal cama doğru yükselsin .
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------
kime süpriz yapacaksan çırıl çıplak koşarak yanına süprizzzzzzzz diye bağırarak git.
Hacı ne ile alakalı manitamı asker arkadaşınmı babanmı ananmı kime süpriz yapacan aç biraz akıl verek..
-----------------------------hahaha :)
-
Pekher bunu yazdı:
pardon ya ne için oldunu yazmayı unutmuşum=) kız içi aga ya doğum günü için
işte ben sürpriz diye buna derim :) -
JackDaniels bunu yazdı:
Akşam camının altına git bu içinde mum yanarak yükselen balonlar var ya bi tane kagıda nice mutlu yıllara yaz iple balona bağla sal cama doğru yükselsin .
hoca ii fikir ama kız yurtta kalıo balon yanlış cama giderse nolcak=) -
Pekher bunu yazdı:
JackDaniels bunu yazdı:
hoca ii fikir ama kız yurtta kalıo balon yanlış cama giderse nolcak=)
-----------------------------allah bereket versin dicen olm ozaman :D O süprize tav olmayacak kız kız değildir trodur :P
-
Hediye al, ne aldığını söyleme süpriz olur zaten (:
-
bu yenilebilir çiçeklerden gönderttir adına yurda hem havası olur hemse süpriz, daha iyi bişe gelirse aklıma paylaşırım