Acil Kan Lazım İstanbul B+
-
up
-
b+ olması lazım benim. ulaşabilirsin hocam.
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
hocalar acil kan lazım istanbul şişli eftalde acil ölüm kalım meselesi kanbankası için falan fırsat yok numara: 531 349 73 45
yada arayamam derseniz numaranızı pm falan atarsanız aratabilirim
-----------------------------B Rh (+) pozitif olurmu ?? olursa Numaramı sildim :( yanlış yapdıysam özür cvp gelmedi
-
acil şifalar
-
YasamaK bunu yazdı:
Cosmic bunu yazdı:
hocalar acil kan lazım istanbul şişli eftalde acil ölüm kalım meselesi kanbankası için falan fırsat yok numara: 531 349 73 45
-----------------------------B Rh (+) pozitif olurmu ?? olursa 0........ yanlış yapdıysam özür
-----------------------------b+ yazıyor zaten başlıkta
-
YasamaK bunu yazdı:
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------B Rh (+) pozitif olurmu ?? olursa 0545 . . . yanlış yapdıysam özür
-----------------------------numaranı sil oradan pm gönder.
-
şuan irtibatım kesildi ulaşamıyorum buldular sanırım herkese teşekkür ederim.
@Yasamak hocam sende numaranı editlersen iyi olur pmden at yarın belki tekrar lazım olabilir.
@Aquila hocam sende alıntılı yerden numarayı silersen sevinirim -
Up A-,
edit : bulmuş gerçi down :D bulduguna sevindim
-
0 RH + değişim kabul etmiyor mu hastane sen 0 ver onlar asna istediğin kanı versin öğle olursa verebilirim istanbuldayım
-
kan gurubum tutuyo da şehir tutmuyo. dün gece traktörcü romorkü takmış sol şeridi kapamış gidiyo, kısa farlarla ancak farkettik şerefsizin çocuğunu. araba haşata çıktı. emniyet kemerim takılı olmasa meftaydım. Allah acil şifalar versin hocam.