Acil Para Lazım Satılık Eşyalarım.
-
1 adet boks torbası ( 100 cm uzunluğunda 30 cm genişliğinde kırmızı 35 kilo darbesiz)
1 çift boks eldiveni ve bandaj
bunlar toplamda 100 ytl
--------------------------------------
amezcua biodisc (ne olduğunu interneten araştırabilirsiniz fiyatı 400 ytl 0 kutusunda piyasada 600 dolardan aşağı bulamayabilirsiniz.
---------------------------------------
samsung s850 8.1 megapixel fotoğraf makinası bunun fiyat araştırmasını yapmadım makine 1 yıllık ilk günki gibi sağlam ve şık şu an piyasada ne kadar satılıyorsa biraz indirim yapıcam tahmini oalrak 180 ytl filan olucak bu
-----------------------------------------
optimum marka 2.3 kg protein tozu piyasada 160 180 lira arası bende 130 lira
---------------------------------------
weider pure creatin piyasada 85 lira onu biraz kullandığım için 40 liraya bırakıyorum
----------------------------------
casio fx-82es çok fonksiyonlu hesap makinası 25 lira
---------------------------------
mikro ve makro iktisat için biçilmiş kaftan soru cevaplı 1900 küsür sayfalık 0 test kitabı piyasada 80 ytl bende 50 ytl
---------------------------------
ayrıca bunların hariicnde hala paraya ihtiyacım var 10 20 liralık bağışlar yapabilecek arkdaşlara hesap numarası verebilirim ciddiyim
sağlıcakla kalın
-
allah yardımcın olsun hayırlı satışlar :)
-
Hayırdır hoca seni zevklerinden edecek kadar ciddi olan nedir ? Hastalık sökellik yoktur inş.
-
yok yok yatırım:)
-
hayırlı satışlar maksat konun tırmansın
-
Allah yardımcın Olsun Kardeşim Konu up ...
-
para olsa kUm torbasına pazarlığa girerdim
-
torbayı 2 taksitle 50 şer 50 şer olmak üzre satıcam sanırım birine burdan.
uzakta olmanız biraz daha sıkıntılı çünkü kargo parası çok oluyo
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------torbayı 2 taksitle 50 şer 50 şer olmak üzre satıcam sanırım birine burdan.
uzakta olmanız biraz daha sıkıntılı çünkü kargo parası çok oluyo
-----------------------------hoca sıfır 100x30 a torpalar 80-100 aralığında
-
ben gitti gidiyordan 130a aldım
-
ciddiye alınmaz sanırım diye yazmamıştım ama 1 arkdaşımız yardımda bulunmayı kabul ettiği için yazıyorum buraya
0201 47139523 5001
hesap numaram bu zirrat
bu arada tekrar söylüyorum kimseden büyük mevlalar istemiyorum ve en geç 2 ay içinde yardımalrın geri döneceğinide garanti ederim size burda herkes önünde sağolun