ACİL SATILIK Linea 1.4 Fire 2015 Model Kazasız Değişensiz Boyasız
-
Arkadaşlar ev alacağım için arabamı satıyorum
Güvenlik paketli,
Yer: Kayseri
Fiyat 36500
-
Uplayalım bi.
-
Son olur fiyatı varsa aklında çevreme söylüyüm
-
Plakayı gizlemekteki amaç ne? Ben araba alırken plaka kapalıysa başka hiçbir şeyine bakmadan sekmeyi anında kapatıyorum. Tek böyle yapan ben değilim araba 100 km'de de olsa plakadan sorgulamak istiyor insan.
-
Bende anlamıyorum plakayı gizleyenleri.
Bikdikleri birşey var da o yüzden mi gizliyorlar?
Yoksa hobi olarak mı?
Bilen açıklarsa bizde öğrenmiş oluruz.
Bende aynen plaka gizlenmişse direkt kapatıyorum. Gizemli olması şüphe uyandırıyor
-
DarkSkull bunu yazdı
Plakayı gizlemekteki amaç ne? Ben araba alırken plaka kapalıysa başka hiçbir şeyine bakmadan sekmeyi anında kapatıyorum. Tek böyle yapan ben değilim araba 100 km'de de olsa plakadan sorgulamak istiyor insan.
Sana benim arabayı vereyim ? Plakasınıda biliyorsun :))
-
2010-2011 focus 1.6 alınık.
-
Arkadaşlar plaka 42 UV 943. Sorgulamak isteyenler olursa sorgulayabilirler. Valla niye kapattım onu da bilmiyorum. Bende internette kapatanları gördüm belki bişey biliyorlardır diye düşündüm kapattım. En son 36000 olur. Ev alacağım derken aslında peşinat filan verdim arabayı da elden çıkarıp kredi çekecem.
-
Arkadaslar plakayi bilincli kapatanlat şundan dolayi olduğunu duydum sizede ileteyim atiyorum ben aracin plakasi acik şekilde ilana verdim. Kaporaci dedigimiz dolandiricilar piyasasi hizli olan araclarin resimlerini kopyaliyorlar . Sahibindenden ilan acip önden kapora aliyorlar daha sonra o olan fıss.. ee ne oluyor olan ilanın yani plaka sahibine oluyor diye duyum almıştım..
-
enes bunu yazdı
Sana benim arabayı vereyim ? Plakasınıda biliyorsun :))
Senin araba sen sürerken güzel :) Benimkine yazılım attırınca kapışalım seninle :p
@ari41
Dolandırıcılık durumunda plaka sahibine birşey olduğunu hiç duymadım öyle birşey olacağını sanmıyorum. Adam yolda yürürken de park halindeki arabanın 2-3 fotoğrafını çekip ilan açabilir. Galeriler aramasın diye kapatıyor bazıları. Her ne için kapatıyorlarsa kapatıyorlar bir sürü alıcının ilanı direkt kapattığından eminim. Sonuçta plakayı gizleyen aracı daha geç satmış oluyor.
-
hayırlı satışlar