Acil Satılık Teleskop, İşlemci , Ekran Kartı
-
Teleskop @HaVaS 'a satılmıştır.
-
piiiranha9242 bunu yazdı
Teleskop @HaVaS 'a satılmıştır.
la alacaktık ya te allam gitti makine hayırını görsün kardeş.
-
aga beee
maaş yatınca alacaktım teleskobu içim de kaldı , hayırlısı olsun :D
-
piiiranha9242 bunu yazdırakkoc bunu yazdı
Teleskobu KKTC ye kargolasan, gumruk vs sorun çıkarır mı bu konuda bilgin var mı ?
Özelden isim yazarmısınız fiyat çıkarayım
satılmış artık :( ama uzuldum
-
ne çok taliplisi varmış bende raad raad diyordum kimse almaz napcak ben gibi adam mı var dandik dundik takılcak falan diye ama değilmiş :)
-
Vay amg gitti mi teleskop :(
-
Biz burdan sohbete tutuşalım adam inceden aldı gitti :D
güle güle kullan hocam. :D
-
teleskop meraklilari ikizler.org da teleskop yapim setleri var.
adam bu isi piri. istersen malzeme alir aynasini bile kendin hazirlarsin istersen hazir parcalari birlestirir kurarsin. kensidinin cektigi harika resimler de sitesinde mevcut. O yildizlar o nebulalar o galaksiler yok mu onlar izlemesi o kadar keyiflidir ki arkadas yanlis anlamasin bu teleskop bile sayilmaz. Tabi fiyata gore yoksa oyunca olanlarindan 10 kat iyidir. Varsa cok meraklisi topluca set alalim kendimiz yapalim birer telekop ama.zaman ve emek ister
-
Liquid bunu yazdı
adam bu isi piri. istersen malzeme alir aynasini bile kendin hazirlarsin istersen hazir parcalari birlestirir kurarsin. kensidinin cektigi harika resimler de sitesinde mevcut. O yildizlar o nebulalar o galaksiler yok mu onlar izlemesi o kadar keyiflidir ki arkadas yanlis anlamasin bu teleskop bile sayilmaz. Tabi fiyata gore yoksa oyunca olanlarindan 10 kat iyidir. Varsa cok meraklisi topluca set alalim kendimiz yapalim birer telekop ama.zaman ve emek ister
sadece ayna yapma 650+kdv diyor hocam.
baya bi toplu olmamız lazım sanırım :D
-
joe_black bunu yazdıLiquid bunu yazdı
sadece ayna yapma 650+kdv diyor hocam.
baya bi toplu olmamız lazım sanırım :D
bu aynalarin fiyatlari yuksek hocam, yapimi da cok zahmetli gunlerce asindirman gerekiyor. sonra asindirma simetrikmi kontrolleri yapman lazim sonra montaj var ikinci ayna var. var da var...
ama meraki ve zamani olan icim harika bir ugrastir. ben hep izleme asamasinda kaldim para ayirip da malzeme alamadim. buyukce bi teleskop yapma hayalim var hep. cift aynali teleskoplar bu arkadasin sattigindan degisik mantikla calisir. sadece gozle bakilan kisimda mercek var diger kisimlar aynadan olusur aslinda ayna uzerime dusen goruntu uzerine mikropkopla bakmak gibi bir sey mantiken. hem f.makinasi takip uzun pozlamaya da elverislidir. hazir aparatlari var falan filan. varsa merakin arastir derim. Ugur ikizler in facebook ta hesabi var kendi sitesinde de bol bol calismalari mevcut ama paran yoksa zor bu is :) ben de bu aralar olmadigindan arkadasin verdigini ayaksiz kucaklayarak kullanmakla yetiniyorum :)