Acil Sınıfta Mı Kalıyorum Yardımmmm!!!!
-
Arkadaşlar ben hazırlık sınıfı okumuş lise 2 anadolu lisesi öğrencisiyim.
ilk dönem 2.94 ortalamam vardı ve 2 tane zayıfım vardı bunlardan biri kimya biri matematik. Matematik bu dönem 2 yaptım. ama kimya gene 1 düştü. Üstüne üstlük ilk dönem 3 olan 3 dersimi bu dönem 1 düşürdüm. onlarda. Almanca , ingilizce, fizik . Kimya da 1. Yani bu dönem 4 tane 1 im var. 2 dönem ortalamamda 1 tane 1 im var oda kimya. Arkadaşlar ben sınıfta kalmışım demiş hoca şoke oldum. Ben yükseltmeye girip fizik kimya bide bir tane daha ders versem sınıfta kalmam sorumlu geçerim biliyordum. Yükseltmeye giremezmişim . çünkü sınıfta kalmışım felan dedi şimdi ne olcak benim halim. Giremeyecek miyim yaz sonu yükseltme sınavlarına ve yükseltemeyecek miyim ? Ne bok yiyecem , anneme ne diyecem babama ne diyecem şoke oluyorlar yardım lütfennn lütfeeen yardım. -
notların benden ii ben senle aynı sınıftayım ben kalmıyorum yani ordan hesab et.. bu arada konu açmayı öğren ;)
-
baba konu açmayı biliyorum çok acele ettim kusura bakmayın baba sana ne dediler ayrıca sendemi anadolu lisesi lise 2 desin anlatırmısın bi lütfen geberiyorum ş uan bi bilsen...
-
ya yok kalmassın gözünü korkutmaya calısmıslar ben sana söyliyim hic ama hic korkma nicelerini gördük öyle kalcan diyor ama şerefsizler üç buçuk attırmak için
-
peki sana nasıl bir yardımımız dokunabilir?
-
ya bizim oç ler bırakır ama geçen sene çok kişiyi bıraktılar oradan biliyorum ..
-
af çıkmış af
http://www.spothaber.com/yazar.asp?id=447
-
kalmazsın kim dedi sana yükseltmeye giremezsin diye
-
baba yardımınız dokunmaz. Kalıyor muyum yoksa benim dediğim gibi sorumlu geçebilir miyim merak ettiğim bu.
-
abi yükseltmeye girmek hakkın senin ya.sınıfta kalmasan bile yazın yükseltmeye istediğin dersten sınava girip notunu yükseltebiliosun!bak ben lise3 öğrencisiym mezun olcam 9.sınıftayken 2 zayıfım vardı ben girmiştim sınava..
iyice öğren müdür yardımcısıyla falan konuş..
ek olarak rahat ol geçersin !
-
Kardesım hıc supen olmasın senın sen sorumluluga gıreceksın sınıfta kalmassın ama alttakı derslerı kurtaracaksın yoksa dıploma alamassın okemı bırakamazlar.
Toplam Hit: 2064 Toplam Mesaj: 17