Acil Yardım Bilgisayarım Acılmıyor :(
-
arkadailar yardımlar için sağolun şu live cd işine bi daha bakıyorum umarım olur
-
f8 ile önce vga modunu etkinleştir seçeneği var onu seçerek aç bilgisayarı yine olmazsa
xp cd si ile kurtarma konsolunu aç (r) ile conra consoldan chkdsk /p sonra chkdsk /r yapyani scandisk yap.bunları mutlaka dene birinden biri işe yarayacaktır.
-
totalvoltage bunu yazdı:
-----------------------------f8 ile önce vga modunu etkinleştir seçeneği var onu seçerek aç bilgisayarı yine olmazsa
xp cd si ile kurtarma konsolunu aç (r) ile conra consoldan chkdsk /p sonra chkdsk /r yapyani scandisk yap.bunları mutlaka dene birinden biri işe yarayacaktır.
-----------------------------aynı sorun bendede var microsoft xp yazıo sonra tam ekran geleceği sırada reset atıyo
xp cd si ile onardım olmadı ama donanımsal bi sorun olmadığına eminim çünkü pardus çalışıyo sorunsuz
birazdan format atacam sorunu bulamadım..
-
arkadaşım senin olayda benim gibi olmuş bende bi oyun yükledim. pc kastı..kitlendi sonra daha açılmadı dediğin gibi günli kip sayfası açılıyor seçiyorum... yeniden başlıyor falan.. formatla halloldu benimki.. sonra gerçi pcnin beli doğrulmadı.. anakart falanda gitti bende.. ekran açılmadı falan ayrı bi olay.. tabi.. neyse geçmiş olsun.. inş düzelir..
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------
totalvoltage bunu yazdı:
-----------------------------f8 ile önce vga modunu etkinleştir seçeneği var onu seçerek aç bilgisayarı yine olmazsa
-----------------------------aynı sorun bendede var microsoft xp yazıo sonra tam ekran geleceği sırada reset atıyo
xp cd si ile onardım olmadı ama donanımsal bi sorun olmadığına eminim çünkü pardus çalışıyo sorunsuz
birazdan format atacam sorunu bulamadım..
-----------------------------onar derken benim verdiğim scandisk komutlarını denedin mi?
-
arkadaslar çok teşekkur ederım yardımlarınız için. cdyle actım düzeldi:)