folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Acil Yardım Bilgisayarım Acılmıyor :(

Acil Yardım Bilgisayarım Acılmıyor :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

arkadailar yardımlar için sağolun şu live cd işine bi daha bakıyorum umarım olur

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    totalvoltage
    totalvoltage's avatar
    Erkek

f8 ile önce vga modunu etkinleştir seçeneği var onu seçerek aç bilgisayarı yine olmazsa  

xp cd si ile kurtarma konsolunu aç (r) ile conra consoldan chkdsk /p  sonra chkdsk /r yapyani scandisk yap.bunları mutlaka dene birinden biri işe yarayacaktır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    totalvoltage bunu yazdı:
    -----------------------------

f8 ile önce vga modunu etkinleştir seçeneği var onu seçerek aç bilgisayarı yine olmazsa

xp cd si ile kurtarma konsolunu aç (r) ile conra consoldan chkdsk /p sonra chkdsk /r yapyani scandisk yap.bunları mutlaka dene birinden biri işe yarayacaktır.

aynı sorun bendede var microsoft xp yazıo sonra tam ekran geleceği sırada reset atıyo 

xp cd si ile onardım olmadı ama donanımsal bi sorun olmadığına eminim çünkü pardus çalışıyo sorunsuz

birazdan format atacam sorunu bulamadım..

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    arkadaşım senin olayda benim gibi olmuş bende bi oyun yükledim. pc kastı..kitlendi sonra daha açılmadı dediğin gibi günli kip sayfası açılıyor seçiyorum... yeniden başlıyor falan..  formatla halloldu benimki.. sonra gerçi pcnin beli doğrulmadı.. anakart falanda gitti bende.. ekran açılmadı falan ayrı bi olay.. tabi.. neyse geçmiş olsun.. inş düzelir..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    totalvoltage
    totalvoltage's avatar
    Erkek
    yascakucuk bunu yazdı:
    totalvoltage bunu yazdı:

xp cd si ile kurtarma konsolunu aç (r) ile conra consoldan chkdsk /p sonra chkdsk /r yapyani scandisk yap.bunları mutlaka dene birinden biri işe yarayacaktır.

aynı sorun bendede var microsoft xp yazıo sonra tam ekran geleceği sırada reset atıyo

xp cd si ile onardım olmadı ama donanımsal bi sorun olmadığına eminim çünkü pardus çalışıyo sorunsuz

birazdan format atacam sorunu bulamadım..

onar derken benim verdiğim scandisk komutlarını denedin mi? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    arkadaslar çok teşekkur ederım yardımlarınız için. cdyle actım düzeldi:)

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
Toplam Hit: 2483 Toplam Mesaj: 17