folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Acil Yardım İstiyorum(Directx 10)

Acil Yardım İstiyorum(Directx 10)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancak0607
    sancak0607's avatar
    Erkek

bilgisayar ,laptop toshiba 1gb ram ,128 ekran kartı (paylaşımlı ), 1.60 ghz intel pentium ,çift çekirdek ,vista home basic

sorun :istanbul kıyamet vakti diye oyun yükledim  'ekran kartınız direct3d 9 desteklemiyor veya driver ınız yüklü değil ' diye hata verdi . ve zaten oyunları açmıyor .neden oyun açamıyorum yardımcı olabilir misiniz(açık bir şekilde) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancak0607
    sancak0607's avatar
    Erkek
    directx 10 yüklü diyor dxdiag da
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Birşey yapamazsın.Vista ve directx10 kombinasyonunun eksiğide orda.Vistaya uyumlu patch çıkartmalarını bekleyeceksin.Directx apilerinde köklü değişiklikler yapıldığı için geriye uyumluluktan vazgeçildi birçok şeyde.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancak0607
    sancak0607's avatar
    Erkek
    directx 9 u yuklesem problem olur mu bilader
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DirectX 9 yüklemeye kalkışırsan yeni sürüm var diye yüklemiyor.Büyük ihtimal sorun çıkıyorki böyle birşeye kalkışanda görmedim.Yoksa yüklemenin yolu bulunurdu.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    dx10 yuklemişinde kartın dx10 desteklemiyoki. 9.0c yukle dicektim yuklemiyomus otur agla ozman (:

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DkN_JaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    dx10 yuklemişinde kartın dx10 desteklemiyoki. 9.0c yukle dicektim yuklemiyomus otur agla ozman (:

-----------------------------

DirectX standart olarak geliyor Vista'da

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Kanka Ekran kartının Driverini, Orjinal Sürüm yazılımdan Yüklediğine Eminmisin, Bunu Şu yüzden dedim bir çok laptop Sürücüsü üstünde gelmediğine tanık oldum eften püften cd ler içinde veriyorlar genellikle.

Bu bir ikincisi Şayet Sürücün Orjinal İse Bu sürücünün Gelişmiş Sürümünü Laptopunun Modeli ve numarası ile googlede aratarak bulduğun güncel sürücüleri kullanmanı öneririm, ikinci seçenek olası bir driverinde olan cd den yada programsal bir problemden de olabilecek bir sorunada çare olabilir ayrıca. Selametle kal. ;)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    Yaf directX 10u destekleyen kart, directX 9uda destekler yada ben mi yanlis biliorum (ole galiba :)

I find your lack of faith disturbing.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Burada sorun olan kart değil directx apileri.Yazılımsal olarak sorun var.Directx 10da birçok apide değişiklik yapıldı.Eklenen çıkartılanlar oldu.Sorun ordan kaynaklanıyor.

λ
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek

Windows Vista, içinde DirectX 10 yüklü olarak geliyor ama merak etmeyin, ekran kartınızın sürücüsünü yükledikten sonra tüm eski oyunlarınızı Vistada sorunsuzca oynayabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek şey DirectX 9 paketindeki bazı dosyaların Vistada bulunmaması sonucu hata mesajı alabilecek olmanız. Eğer bir hata mesajı ile karşılaşırsanız, sisteminize en son tarihli bir DirectX9 kurulması sistemde yüklü olan Directx10 u bozmuyor sadece eksik olan DirectX9 dosyalarını tamamlıyor.

Alıntı Chip Dergisi Vista - Özel sayı

gaipten görüntüler
Toplam Hit: 2322 Toplam Mesaj: 12