Acil Yardim Kardeşler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uykucu
    uykucu's avatar
    Erkek
    eğer silinen dosyaları geri almak istiyorsanız download.com da undelete diye bir arama yapabilirsiniz. Sanıyorum istediğiniz programı orada bulabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    uykucu bunu yazdı:
    -----------------------------
    örneğide MS-DOS 6.20 de undetele komutuydu. Bu komut Dos 6.22 sürümündede devam etti. Ancak win95 çıktında windows altında çalışan DOS 7 bu komutu desteklemiyordu bill gates in dayanağı herhalde "recycle" denen gereksiz bir klasördü.
    gelelim DJ arkadaşımın sorusuna maalesef üzerine bir şey yazdıysan bunun geri dönüşümü yoktur. Sistem tarihinide geri almanın bu konuda bir işe yarayacağını sanmıyorum.
    -----------------------------

ms dos 7-0 sadecxe fat 32 ye tam oyum gibi eklentiler yapıark win95 in tabanı olarak tullanımlıştı orada.. eğer ms dos 7 yi bulursan o zaman undelete.exe bulabilirsin..

ayrıca sistemin tarihinin geriye alınması filan hiç bir şie yaramaz..

ben bununla ilgili ayrıntılı bişeyler yazmıştım ama bi yerlere nerede onu bulamıyorum :))

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    QbeLIE
    QbeLIE's avatar
    Erkek
    ILK ONCE KENDINE BIR BASLANGIC DISKETI OLUSTUR!SONRA...BBLGNI BASTAN BASLAT VE DOS KISMINA SCANREG/RESTORE YAZ.SONRA IKI GUN ONCE EDINILMIS BILGILERINI SEC VE OKAYLE....OK?SEE YOU
Toplam Hit: 5251 Toplam Mesaj: 14