Acil Yardım Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek
    arkadaşlar az önce bilgisayarıma format attım sık kullanılanlarla firefox ayarlarımı yedeklemeyi unutmuşum tekrar kurtarayım onları derken bilgisayara virüs bulaştırdım. Her neyse virüsten kurtuldum ancak şimdi .exe uzantılı dosyaların çalışmasını sağlayamıyorum. çalıştır üzerinden cmd diyorum yine yemiyor. internet explorerda çalışmıyor aslında sadece herhangi bir klasöre girince açılan expleror aracılığı ile siteye login oldum yardım bekliyorum...

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

alman virüsü :P

gecmis olsun,bi çözümü yok onun simdiden söyleyeyim,aynı dert 1 hafta önce benim basıma geldi sen gene bilgisayardan girip konu acabilmissin ben telefondan girmistim amk :/

format attım :/

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

/rulelist.asp

bi oku istersen

DOM..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek
    ya normalde format atmayı dert etmem ama bir kere daha format atarsam firefoxtaki linkleri ve paroları tamamen kaybedersem diye korkuyorum kesin bir yolu olmalı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek
    pardon hocam tam olarak nereyi okuyacağım linki doğru ve tam verebilirmisin?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Çalıştıra gel,&AppData& yaz,Mozilla klasörüne gel,Profiles klasörüne gir,xxx.default yazan klasörü at bi flasha bas formatı :/

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Andrei bunu yazdı:
    -----------------------------
    Çalıştıra gel,&AppData& yaz,Mozilla klasörüne gel,Profiles klasörüne gir,xxx.default yazan klasörü at bi flasha bas formatı :/

@Milamber

pardon hocam tam olarak nereyi okuyacağım linki doğru ve tam verebilirmisin?

:)))))))))))))))

konu baslıgın kurallara aykırı,onu belirtmek istedi arkadas...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek
    hocam değerli arkadaşım o dediğin dosyayı almayı unuttuğum için bu hallere düştüm zaten yoksa nereden alındığının farkındayım....

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

biz anlasamadık seninle bak diyosun ki ben klasörü kurtardım ama virüs bulastı o yuzden format atamıyorum,e güzel kardesim ayarların oldugu klasörü tekrar atsana bi flasha ?

ben mi yanlıs anlıyorum ? ayrıca o virüsten kurtulamazsın bi firefox ayarları için format atmayan adama gülerler...

@ 1 yorum fazla oldu :/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Andrei bunu yazdı:

biz anlasamadık seninle bak diyosun ki ben klasörü kurtardım ama virüs bulastı o yuzden format atamıyorum,e güzel kardesim ayarların oldugu klasörü tekrar atsana bi flasha ?

ben mi yanlıs anlıyorum ? ayrıca o virüsten kurtulamazsın bi firefox ayarları için format atmayan adama gülerler...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

mesele firefox ayarı değil beraberindeki 200 e yakın sık kullandığım link eğer o linkler gözümün önünde olmazsa tekrar hatırlamak çok zor....

ayrıca evet anlaşamadık şuan format atamıyor değilim... dosyaları kurtamama sorun yaratabilir diye söylüyorum. muhtemelen kayıt defterinde exe uzantılı dosyaların çalıştırılması ile ilgili bir yerde bir sorun oluştu ama yerini bilmediğim için müdehale edemiyorum....

Toplam Hit: 1550 Toplam Mesaj: 12