folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Acılı Babaya Destek Olalım

Acılı Babaya Destek Olalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Kazekage bunu yazdı

Abi nasıl iştir miğdem kaldırmıyor hayu yani soysuz bunlar yemin ediyorum soysuz hadım etmek lazımken adamı serbest bırakıyorlar bu ne saçmalıktır.

Kenan Evren Ana Yasası Tecavüzü Normal bir Sevişme Gibi Görüyor... Abartısız Diyorum Cezalar var ama Caydırıcı değil, Burada Kadınada Güvenmek gerekiyor tabiki, Sanırım Gelecekte Bu Konuya Ağır Cezalar Çıkacak ama.;

Normal Seviştiğin kadın Hesabına gelmeyince Karakola gidip Bana Tecavüz etti diyebiliteside var. İşte Bunun Ortalamasını Tutmak zor olmuş. Güvenmiyorsan Noter Tastikli Bu adamla Gönül Rızamla Seviştim Belgesi İmzalamak gerekiyor sanırım. Oda İlişkiye zarar verir..

İki ucu Boklu Değnek... O Adamı Tutuklamayan Hakimin Kızı Olsaydı acaba Ne Olacaktı.?

En Kestirme Adalet Bu Durumda O Şerefsizin Beynini Dağıtmaktır.! Hakimler o zaman Devreye Işık Hızıyla Girecek Emin olabilirsiniz... Bir Namussuz Öldürüldü Çünkü.

İmzaladım.!

ShockMan tarafından 26/Mar/13 11:30 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

imzaladim

Break Dance Bboy MaxeL
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

imzaladım da!!

şimdi benide bir orosbu cocugu bıçaklamıştı niye bakıyorsun diye suçumda yoktu

şikayetçi oldum polis bu işten bişi cıkmaz sende bıçaklanmasaydın dedi

şimdi bu ölmüşlerini siktiğimin mahkemesi hiç demiyormu?

lan sen bu adamı niye bıçakladın ?

sen benım halkımın huzurunu nasıl bozarsın ?

niye bıçakladın herkez kafasına göre birbirinimi bıçaklasın ?

yada bu kzın kötü olayında mahkeme hiç demiyromu ?

en yakın akrabasını sikitğimin çocuğu nie kıza bunu yaptın neden yaptın demıyormu hiç ?

sen benim halkıma nasıl bunu yaparsın ?

devletin avkatı hiç adama ağır ceza verilmesi için hiç birşey yapmıyormu?

arkadaş anlamıyorum ki nasıl bir ülkedeyim ben adam beni bıçaklıyor 1 hafta hastanede kalıyorum  bir bakıyorum adam serbest

neymiş efendım adam birdaha yaparsa 2 kat ceza alacak hepsinin kabrini sikim

allah yardımcısı olsun adamın ne diyim başka

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Tanrı düşmanımın başına vermesin böyle bir olayı

Eğer ki hukuk; vicdanlardaki adalet duygusunu temsil edemiyorsa o hukuk değildir.

Güzel ülkemde orman kanunları geçerli herkes bunu anlamalı, eğerki başıma buna benzer bir olay gelirse tanrı düşmanıma yardım etsin gerisi boş...

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeveragEffect
    LeveragEffect's avatar
    Homo

Bulundugum diğer platformlarda da paylaştım. Allah kimsenin başına vermesin.

Toplam Hit: 4628 Toplam Mesaj: 36