folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Açılım - Yılmaz Özdil...



Açılım - Yılmaz Özdil...

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurtcobani
    kurtcobani's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Eylül/2005
    Erkek

    Devletlerin
    legal olduğu kadar  illegal kurum ve kuruluşları artık insanlarca biliniroldu
    legal yönden bitiremedikleri şeyleri illegal olarak perde arkasından bitirmek gelenekleşti
    fakat
    illegal görünen yapılanmalar zaman içerisinde devletlerin birçok sorununu çözdüğü gibi
    zaman zaman el ve saf değiştirerek devletlere ve insanlığa sorun olmuş ve olmaktadırlarda
    burada
    legal yada illegal olsun kurum,kuruluş,organize,terör örgütü vs. adı ne olursa olsun
    insanlara zarar veren herşeyi kınamak, karşısında durmak ve yoketmek
    dünya insanlarının barış ve huzuru için önemlidir.
    bu oluşumlara dahil olmayın , birilerinin ekmeğine bal sürmeyin, provakatörlere kapılmayın
    aslında yazılacak ve söylenecek çok şey var fakat kısa keseceğim
    ennihayetinde insan olduğunuzu ve insanca yaşamanın sizin en doğal hakkınız olduğunu sakın ama sakın unutmayın.

    +++++++++kafanızı çalıştırın biraz.+++++++++++++++++++


    Ya Bir Yol Bul, Ya Bir Yol Aç, Yada Yoldan Çekil.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2002
    Erkek

    Pkk denilen örgüt zamanında  devrimci havayı kırmak ve devrimci demokrat insanları yok etmek üzere  devlet güdümünde kurulu bir örgüttür.  Burada  aponun gençlik yıllarında  milli istihbaratla olan ilişkileri, zamanında murat karayılanı sureyeden kaçırıp " abi allahaşkına gel türkiyeye örgütün sana ihtiyacı var " diyenleri (!) bulup enine boyuna incelemek lazım. ondan sonra bu örgüt neden birden bire palazlandı iş ne yöne kaydı ve şimdi neden yokedilemiyor tarzı soruların cevapları kendiliğinden geliyor zaten.

    Gaffar Okkan niye öldü, Uğur Mumcu niye öldü?  Neden cinayetler hizbullahın üzerine atıldı ve neden katilleri bulunamadı? ibda-c zamanında alevi nüfusunu kırmak için kurulmuştu şimdi niye yok? alevi açılımının şimdi neden bu kadar üstüne düşüyorlar ?

    Uzun lafın kısası bütün devletler en büyük terör örgütüdür. terörü yaratan da yok eden de devletin kendisidir.

    Oturup biraz düşünmek lazımdır.


    Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    terör örgütleri toprağı olmayan devletlerdir , pkk denilen örgüt kendine federasyon içinde de olsa toprak bulmak hedefndedir ki zaten kendileri de en baştaki amaçları bağımsız bir devlet - sosyalist kürdistan - kurma amacından çoktan vazgeçmişlerdir . ne sosyalizmi ne kürdistanın şu gün ya da gelecekte olurluğu kalmamıştır.

    manzaraya bakılınca ne yapılmak istendiği son derece açıktır, demirel in - ki kendisi göbekten abd ye bağlı eski piyonlarından biridir - ulus devletin zamanı geçmiştir açıklamasıyla Mustafa Kemal Atatürk ün kurduğu , dedelerimizin atalarımızın uğruna , bütünlüğü için savaşıp şehit olduğu Türk devleti , ergenekon diye muallak bir örgüt olarak yaftalanıp tasviye edilecek yerine küresel imparatorluğa göbekten bağlı yeni bir bölgesel otorite kurulacaktır , bunun bir kısmını fetoş un örgütü olan akp diğer tarafını abd nin diğer bir kuklası olan pkk oluşturacaktır. Önlerindeki en büyük engel "kemalizim" ile yaftaladıkları Türk Milliyetçilğidir , bu gayeye hizmet eden asker sivil bürokrat ya da vatandaş herkes düşmanlarıdır , şimdiden içeri alıp ileride kendilerine bir suç bulacaklar Türk devletinin bağımsız bir örgüt olarak yeniden toplanmasını , yeniden bir kuruluşunun önüne şimdiden set çekeceklerdir. 

    Bu gidişatın sonunun bölünme ile noktalanacağı, ülkemizin doğusunun larvası BOP olan büyük israilin batısının da zaten "hayranı" olduğu AB imparatorluğunun birer vilayeti haline getireleceği kehanet değildir. Yani anadolu ve trakya topraklarında bağımsız bir Türk devleti varlığı olmayacak , Türkler millet sıfatı alınmış bir etnik azınlık haline getirilecektir. 

    planlarını uygulamalarında ki en büyük engel yine Türk milliyetçiliği ve Atatürkçülük ülküsüdür. Eğer Türk milleti bağımsız yaşamak ve atalarının topraklarına sahip olmak için iradesini toplayarak bu gidişata dur demezse sonuç budur. Bu iradenin asla toplanamaması için çıban başları sistemli olarak tasviye ve imha edilecek ahalininn bir bütünlük gösterememesi için farklılıkları sürekli kaşınacak , alevi sünni dencek , dinci dinsiz dencek , sağcı solcu dencek Türk milleti Türk kimliğini kaybedip yerine bişeyci olması sağlanacaktır. Tasviye edildiğimizin ve bu savaşı kaybetmekte oldğumuzun farkında olun, siyasi görüşü yada dini/etnik kimliğinden dolayı düşman kesildiğiniz sizin gibi insanlarla birlik olmamanız için düşman edildiğinizi hatırlayın. 

    Büyük Atatürk'ün yıllar önce öngördüğü gibi "Milleti yine kendi azim ve iradesi kurtaracaktır" 


    herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 2369 Toplam Mesaj: 14