Açılış Ekranında Kalan Hp
-
-
Uplayalim bakalim
-
Adaptörü ve bataryayı sök, o haldeyken acma tusuna 30/40saniye basılı tut, sonra adaptörü takip tekrar denermisin bi
-
anakart arzalanmıs. kuzey köprüsü yada güney köprüsü yanmış . mecidiye köye götür 200-250 tl masrafı var.
-
nurulmac11 bunu yazdı
Adaptörü ve bataryayı sök, o haldeyken acma tusuna 30/40saniye basılı tut, sonra adaptörü takip tekrar denermisin bi
yaptım bi işe yaramadı . bios pilini söktüm pilsiz de aynı şeyi yaptı .
@infazteam zaten kendisi o kadar para etmez
-
raul bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
yaptım bi işe yaramadı . bios pilini söktüm pilsiz de aynı şeyi yaptı .
ramleri cikartip acmayi dener misin, normalde 3 bip vermesi lazim ram yokken (ya da power ledinin uc kez yanip sonmesi lazim)
-
Hocam hard diskten olabilir bence formatla
-
Harddisk i sokup bide oyle acmayi dene. Hdd bozulmus olabilir
-
Hdd ide dir onun hdd bozuk cikar at yeni hdd bulaman ona 2. El temiz yada live windows :(
Tecrubeyle onaylanmistir :)
ayhun tarafından 12/Nis/17 13:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Rami soktum calistirdim biplemedi. Ekrana goruntu gelmedi. Bi de hard disc bulabilirsem onu deneyeyim. Rami sokunce biplememesi anakartin mi bozuk oldugu anlamina geliyor
-
raul bunu yazdı
Rami soktum calistirdim biplemedi. Ekrana goruntu gelmedi. Bi de hard disc bulabilirsem onu deneyeyim. Rami sokunce biplememesi anakartin mi bozuk oldugu anlamina geliyor
Hayır. Bios boot etmiyor gibi görünüyor biosu sıfırla diyecek ama zaten pili cikartmissin. Ram olmadan PC açılmaz. Bios ayarlarından boot seçeneğini bul 1. Boot seçeneğini DVD-ROM yapıp bir format cdsi ya da elinde mini Xp ya da hiren boots tarzı bişey varsa bir DVD den açmayı dene açılacak mı. Açılırsa şayet HDD de sıkıntı vardır. ... Diye düşünüyorum