ACİLL AB + KAN LAZIM ! ! !
-
Beyaz kan olaucakmışda o yüzden
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------
gecmis olsunda AB Rh+ butun kan gruplarindan kan alir niye ab + olmak zorunda ?
-----------------------------hoca o savaş vs gibi cok azor sartlarda oluor cok cok acil ve baska care yoksa (bildiim kadarı ile)
gecmiş olsun hocam
-
Kardeş Benım A rh + Uyuyorsa Seve Seve Veririm. İST 'deyim...
-
hastanin durumu normal degil AB+ icin sadece kendi grubundan kan istiyorlarsa uzun donem kan tranfuzyonu uygulanacak.
Allah yardimcisi olsun.
-
Ben yoğunluğu yüksek bazı forumlara bu haberi olduğu gibi ulaştırıyorum bazı arkadaşlarım vasıtasıyla.
Konyada yaşadığım için elimden gelen tek yardım biçimi bu. Zaten kan grubumda uymuyor.
-
Herkesin yardımları için teşekkür ederim sağolun kan bulunmuştur...
-
Geçmiş olsun.
koskocaman hastanede yokmuşmuşkimsede ?
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------gecmis olsunda AB Rh+ butun kan gruplarindan kan alir niye ab + olmak zorunda ?
yani durum uzun donem kan tranfuzyonu ise zaten bu kan burada bulunmaz, satin alinacak
-----------------------------hocam o başka çare olmadığı zaman farklı gruptan kan nakli yapılır kitaptaki gibi ab genel alıcı 0 genel verici değil yani öle yaparsan mefta olma olasılığın yüksek
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------gecmis olsunda AB Rh+ butun kan gruplarindan kan alir niye ab + olmak zorunda ?
-----------------------------
hocam bildigim kadarıyla o dedigin( degişik degişik gruplardan kan alma verme olayı) sadece teorik. yani pratikte denenmemiş bişe. bide sole duydum. denenmiş ve bazı hastalar olmus bazıları yasamıs ama hastalıklar fln cıkmıs -
geçmiş olsun benim kanım uymuyor arkadaşlar